Χωρίς τον Ρεγκέ - Ζαν Πέιτζ η δεύτερη σεζόν του «Μπρίτζερτον»

Τι δήλωσε ο ηθοποιός που αναδείχθηκε σε σταρ μέσα από τον ρόλο του στη σειρά.
Getty Images via Getty Images for NAACP Image Awa

Ο Ρεγκέ Ζαν - Πέιτζ δεν θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν του «Μπρίτζερτον». Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στα social media ως «είδηση» της κοινωνικής στήλης της Λαίδης Γουίσλνταουν, σύμφωνα με την οποία ο Σάιμον Μπάσετ, Δούκας του Χέιστινγκς δεν θα είναι στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

«Αγαπητοί αναγνώστες, ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αναζήτηση του Λόρδου Άντονι Μπρίτζερτον να βρει την υποκόμισσα του, εμείς αποχαιρετούμε τον Ρεγκέ Ζαν Πέιτζ, που θριάμβευσε στον ρόλο τον Δούκα του Χέιστινγκς. Θα μας λείψει η παρουσία του Σάιμον στην οθόνη, αλλά θα είναι πάντα μέρος της οικογένειας Μπρίτζερτον. Η Δάφνη θα παραμείνει μια αφοσιωμένη σύζυγος και αδελφή, βοηθώντας τον αδερφό της να περιηγηθεί στην επερχόμενη κοινωνική σεζόν και σε όσα έχει να προσφέρει -περισσότερη ίντριγκα και ρομαντισμό απ' ό, τι μπορούν να αντέξουν οι αναγνώστες μου».

Ο Ρεγκέ - Ζαν Πέιτζ απάντησε στην «ανακοίνωση» της Λαίδης Γουίσλνταουν μέσω twitter χαρακτηρίζοντας «ευχαρίστηση και προνόμιο» τη συνεργασία, προσθέτοντας ότι «είναι τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας, του καστ, και των απίστευτων θαυμαστών της σειράς, η αγάπη είναι πραγματική και θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη».

Παράλληλα, ο 31 ετών Βρετανός ηθοποιός με καταγωγή από τη Ζιμπάμπουε, δήλωσε στο Variety ότι το ενδιαφέρον του για τον ρόλο ήταν συνυφασμένο με τη σύντομη διάρκεια του.

«Ήταν ρόλος της μία σεζόν, με αρχή, μέση και τέλος σε έναν χρόνο», είπε αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίον του είχε γίνει η πρόταση.

«Σκέφτηκα ότι έχει ενδιαφέρον, γιατί ένιωθα ότι ήταν για μένα σαν μία μίνι σειρά. Κάνω την εμφάνιση μου και μετά η οικογένεια Μπρίτζερτον συνεχίζει».

H απoγοήτευση των φαν της σειράς για την αποχώρηση του ηθοποιού ήταν έντονη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα