Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ: Ο νέος σταρ του Netflix και οι φήμες για τον Τζέιμς Μποντ

Το tweet και τα στοιχήματα μετά την επιτυχία της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί.
David Livingston via Getty Images

Οι πιθανότητες για τον Ρεγκέ - Ζαν Πέιτζ να πάρει τη σκυτάλη από τον Ντάνιελ Κρεγκ και να ενσαρκώσει τον θρυλικό κατάσκοπο Τζέιμς Μποντ στην επόμενη ταινία του franchise, ανέβηκαν κατακόρυφα μετά την επιτυχία της σειράς του Netflix «Μπρίτζερτον», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Βρετανός ηθοποιός που υποδύεται στη ρομαντική κομεντί εποχής τον τολμηρό δούκα του Χάστινγκς, πυροδότησε τις φήμες όταν στις 16 Δεκεμβρίου έγραψε στο twitter «Αντιβασιλεία, βασιλεία. Χτυπημένο και ανακατεμένο», ευθεία αναφορά στον τρόπο με τον οποίο ο Μποντ απολαμβάνει το μαρτίνι του (ήδη από την τρίτη ταινία της σειράς, «Goldfinger», το 1964).

Η βρετανική εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes -σημειώνεται ότι στη Βρετανία παρακολουθούν στενά το θέμα- δίνει 5/1 στον Πέιτζ, ενώ πριν από τα Χριστούγεννα, οι πιθανότητες του ήταν 40/1.

Βεβαίως, φαβορί θεωρείται πάντα ο Τομ Χάρντι, με τον Τζέιμς Νόρτον να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και παρά το γεγονός ότι οι αποδόσεις αλλάζουν, μέχρι στιγμής, το «Μπρίτζερτον» φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του.

Ο γεννημένος στο Λονδίνο Ρεγκέ - Ζαν Πέιτζ (η μητέρα του οποίου ήταν νοσοκόμα στη Ζιμπάμπουε και ο πατέρας του Βρετανός ιεροκήρυκας), έχει δηλώσει για τη σειρά της πλατφόρμας, την οποία παρακολούθησαν τις πρώτες 28 ημέρες, 63 εκατομμύρια νοικοκυριά, ότι «το Μπρίτζερτον είναι κάτι σαν η Τζέιν Όστιν να είχε συναντήσει το Gossip Girl και λίγο σαν τις 45 αποχρώσεις του γκρι [...] Είναι κάτι διαφορετικό, πιο αστείο, πιο γρήγορο, πιο σέξι».

Πηγή: Variety

Δημοφιλή