Διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την «Εθνική Δημιουργία»

Ανακοινώθηκε από τον Θάνο Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη.
|
.
.
Eurokinissi

Τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από το κόμμα της «Εθνικής Δημιουργίας» ανακοίνωσαν ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο κ. Τζήμερος ανέβασε τη σχετική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος

Φαήλος Κρανιδιώτης»

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης» είπε ο κ. Μπογδάνος στον ΣΚΑΪ 100,3, προσθέτοντας πως δεν περίμενε ότι θα βρεθεί σε ένα «παράρτημα της ΝΔ» και συμπληρώνοντας «Καμία στήριξη στην ‘’πασοκοποταμίσια’’ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό». Ειδικά για τον κ. Κρανιδιώτη ανέφερε πως δεν ταυτίζεται με το ύφος και το ήθος του περιεχομένου των μηνυμάτων του και πως το τελευταίο τετραήμερο «έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη».

Σημειώνεται πως η συνεργασία τους είχε ανακοινωθεί επίσημα τον Μάιο. Υπενθυμίζεται επίσης ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε η συνεργασία της Αφροδίτης Λατινοπούλου με την Εθνική Συμφωνία και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.