Δίκη Φιλιππίδη: «Μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα» κατέθεσε η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια

Χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «πανέξυπνο και χειριστικό» ενώ έκανε λόγο την για χυδαιότητα και εξουσιομανία του.
|
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Τα περιστατικά που βίωσε με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε όλες τις συνεργασίες τους περιέγραψε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Εβελίνα Παπούλια, που χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «πανέξυπνο και χειριστικό».

Περιγράφοντας το πρώτο περιστατικό της συνέβη στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππιδη, η μάρτυρας ανέφερε: «Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη.

Το άλλο γεγονός ήταν ότι με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω και κατάλαβε ότι δε μπορεί να συνεχίσει».

Η ηθοποιός αναγνώρισε το ταλέντο του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ ταυτόχρονα έκανε λόγο για χυδαιότητα και εξουσιομανία. Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε περιστατικό σε σχολή υποκριτικής που επρόκειτο να διδάξει η ίδια και ο κατηγορούμενος την κακολόγησε σε σκηνοθέτη.

«Μιλούσε με ένα σκηνοθέτη και αρχίζει να με μειώνει. Διάβαζα τα χείλη του. Του είπε ”από που κι ως που διδάσκει η Εβελινα”. Γελούσε και με κορόιδευε. Έρχεται εκεί που κάθομαι μόνη μου. Μου λέει γλυκά ”τι γίνεται Εβελίνα;”. Εγώ τον έβρισα κατά πρόσωπο. Μπαίνουμε στην αίθουσα και άρχισε να πλέκει το εγκώμιο μου! Νομίζω ότι η Παξινού δεν έχει ακούσει τέτοια λόγια! Εκεί τελείωσε για μένα. Είπα δε θα ξανά συνεργαστώ μαζί του».

Πηγή: dikastiko.gr

Πήγαινε στην αρχική σελίδα