Η Αντέλ δεν μιλά για την προσωπική της ζωή. Αλλά μόλις χώρισε

Παραδέχτηκε τον γάμο της μόλις το 2017, ενώ ο γιος τους γεννήθηκε το 2012.

Η Αντέλ και ο σύζυγός της, Σάιμον Κονέκι, αποφάσισαν να χωρίσουν, όπως ανακοίνωσε η ίδια.

«Η Αντέλ και ο σύντροφός της χώρισαν. Είναι αφοσιωμένοι στο μεγάλωμα του γιου τους από κοινού, με αγάπη. Οπως πάντα, ζητούν σεβασμό τη ιδιωτικής τους ζωής. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο», δήλωσαν οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας, για τον χωρισμό.

Η 30χρονη Αντέλ Αντκινς, όπως είναι το πλήρες όνομα της τραγουδίστριας και ο 44χρονος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 30χρονη τραγουδίστρια γέννησε τον γιο τους, Άντζελο, το 2012. Ωστόσο, ήταν το 2017, όταν βραβεύτηκε με Grammy για το άλμπουμ «25», που παραδέχτηκε ότι είχε παντρευτεί τον 45χρονο Κονέκι, γράφει ο Guardian.

«Ευχαριστώ για το Grammy! Ακαδημία σ’αγαπώ! Ο μάνατζερ και σύζυγός μου και ο γιος μου είναι οι μόνοι λόγοι που το κάνω αυτό» είχε πει τότε.

Συνδετικός κρίκος των δύο φαίνεται πως ήταν ο γνωστός τραγουδιστής, στιχουργός, κιθαρίστας και παραγωγός, Ed Sheeran (Shape of you). To ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από το καλοκαίρι του 2011 μετά από ένα ρομαντικό τους ταξίδι στη Φλόριντα.

Από τότε κι έπειτα, οι κοινές τους εμφανίσεις άρχισαν να πολλαπλασιάζονται. Την επόμενη χρονιά, τον Ιούνιο του 2012, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο Κονέκι είναι συνιδρυτής της Life Water, μία φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία εμφιαλωμένου νερού στη Βρετανία. Μέρος των εσόδων της πηγαίνει στη φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ιδρύσει ο 44χρονος, που παρέχει καθαρό νερό σε χώρες που το χρειάζονται.