Η αντίδραση της βασιλικής οικογένειας στη γέννηση της κόρης του Χάρι και της Μέγκαν

Η υποδοχή στην νεογέννητη Λίλιμπετ Νταϊάνα που φέρει τα ονόματα της γιαγιάς και της μητέρας του πρίγκιπα.
POOL New via REUTERS

Η βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλική οικογένεια είναι «ενθουσιασμένοι» από τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η βασίλισσα, ο γιος της Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, καθώς επίσης και ο Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ «ενημερώθηκαν και είναι ενθουσιασμένοι» από την είδηση της γέννησης της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ανέφερε η εκπρόσωπος των ανακτόρων.

Τόσο στον επίσημο λογαριασμό του Μπάκινχαμ στο Instagram όσο και αυτούς του Καρόλου και της Καμίλας και του Γουίλιαμ και της Κέιτ, έγιναν ξεχωριστές αναρτήσεις αναρτήσεις με ευχές για την έλευση του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας που είναι και το 11ο δισέγγονο της βασίλισσας.

Το ζεύγος αποφάσισε να δώσει στην κόρη τους δύο ονόματα Λίλιμπετ (χαϊδευτικό του Ελισάβετ) και Νταϊάνα δηλαδή της γιαγιάς και της μητέρας του Χάρι ενώ θα την φωνάζουν ”Λίλι”. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί τους, καθώς έχουν ήδη ένα αγοράκι, τον Άρτσι που γεννήθηκε όμως στο Λονδίνο, πριν την απόφαση το ζεύγους να μετακομίσει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Τα συγχαρητήριά τους στην οικογένεια του Χάρι και της Μέγκαν εξέφρασαν νωρίτερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ.

Δημοφιλή