Η Αργεντινή παρουσίασε το αεροπλάνο για το Κατάρ αφιερωμένο στον Ντιέγκο Μαραντόνα

Και το όνομα του, "Tango D10S"

Οι Αργεντίνοι θέλοντας να τιμήσουν για μία ακόμα φορά τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, αλλά και να δείξουν ότι δεν τον ξεχνούν, δημιούργησαν ένα αεροπλάνο, το οποίο μάλιστα ονόμασαν «Tango D10s».

Το αεροπλάνο αυτό θα ταξιδέψει τον Νοέμβριο στο Κατάρ για το παγκόσμιο κύπελλο, φέρνοντας λίγη αύρα από τον μεγάλο αυτόν ποδοσφαιριστή.

Στα αποκαλυπτήρια του, που έγιναν στο αεροδρόμιο Μορόν, έκαναν γνωστό ότι ο καλλιτέχνης Μαξιμιλιάνο Μπανάσκο, ήταν αυτός που σχεδίασε το εξωτερικό του αεροπλάνου, όπου υπάρχουν τέσσερις φορές…οι υπογραφές του Μαραντόνα.

Έχει τον Ντιεγκίτο να φιλά το Παγκόσμιο Κύπελλο, να φοράει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, να τραγουδά τον εθνικό ύμνο και την υπογραφή του σε ένα από τα φτερά.

Ο παλιός αρχηγός της εθνικής Αργεντινής Χουάν Πάμπλο Σορίν, έκανε την παρουσίαση μαζί με τη δημοσιογράφο του “ESPN” Αγκουστίνα Καζανόβα, ενώ ο Χουάνσε τραγούδησε το τραγούδι «Forever Diego». Το τραγούδι αυτό είχε γραφτεί για τον μεγάλο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το αεροπλάνο αυτό χωρά 12 επιβάτες και αποτελεί ένα μουσείο που έχει πράγματα και πορτρέτα του Ντιέγκο, αλλά και εμφανίσεις που φόρεσε όταν αγωνιζόταν.