Η Cardi B έμαθε ότι είναι υποψήφια για Γκράμι έξω από το δικαστήριο και δεν της άρεσε καθόλου

POOL New / Reuters

Σίγουρα το να μαθαίνει κανείς έξω από το δικαστήριο στο οποίο δικάζεται ότι είναι υποψήφιος για 5 Γκράμι δεν είναι και το ιδανικότερο.

Η 26χρονη ράπερ από την Νέα Υόρκη βρισκόταν στο δικαστήριο για μια ακρόαση την ώρα που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες καθώς κατηγορείται σε βαθμό πλημμελήματος για επίθεση και έκθεση σε κίνδυνο από έναν άγριο καυγά που εκτυλίχθηκε σε strip club τον Αύγουστο.

H Cardi B εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας περούκα στο χρώμα του ουράνιου τόξου και δεν είχε καμία ιδέα ότι είχε προταθεί για 5 υποψηφιότητες.

Τα νέα τα έμαθε από δημοσιογράφο που την ρώτησε πως αισθάνεται που είναι υποψήφια με εκείνη να ξαφνιάζεται εντελώς: «Είμαι υποψήφια; Είμαι; Πόσες υποψηφιότητες;»

Κάποιος από το πλήθος την ενημέρωσε φωνάζοντας «5» και εκείνη χαμογέλασε, έβγαλε την γλώσσα έξω ενώ οι υπεύθυνοι την απομάκρυναν από τον χώρο.

Αν κρίνουμε όμως από το βίντεο που ανέβασε η ίδια στο twitter γράφοντας «Δεν περίμενα να μάθω έτσι ότι είμαι υποψήφια. Θα προτιμούσα να το μάθω διαφορετικά» και από την φάτσα που έβαλε στο τέλος της πρότασης δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη.