CULTURE
15/07/2020 15:36 EEST

Η ελληνική έκδοση της νέας βιογραφίας των Χάρι - Μέγκαν κυκλοφορεί στις 12 Αυγούστου

Το βιβλίο με άγνωστες λεπτομέρειες από την ζωή του Χάρι και της Μέγκαν κυκλοφορεί στην Ελλάδα παράλληλα με την έκδοσή του σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Max Mumby/Indigo via Getty Images
.

  «Αγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή ζωή του Χάρι και της Μέγκαν, διαλύοντας τις διάφορες φήμες και παρεξηγήσεις που ακολουθούν το ζευγάρι και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού», περιλαμβάνει, σύμφωνα με τους ανθρώπους του εκδοτικού οίκου που έχει αναλάβει την κυκλοφορία του, το βιβλίο Finding Freedom.

 Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τελικά 12 Αυγούστου 2020 με τον τίτλο Finding Freedom - Βρίσκοντας την ελευθερία και τον υπότιτλο Χάρι και Μέγκαν και η Δημιουργία μιας Μοντέρνας Βασιλικής Οικογένειας από τον οίκο Χάρτινη πόλη. Η κυκλοφορία του γίνεται παράλληλα με την έκδοσή του σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Χάρτινη πόλη
Finding Freedom - Βρίσκοντας την ελευθερία

 Η ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου για το βιβλίο

Όταν τα νέα για το ειδύλλιο που είχε αρχίσει να αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν αγαπημένο Αγγλο πρίγκιπα και μια Αμερικανίδα ηθοποιό είδαν το φως της δημοσιότητας, προκάλεσαν αμέσως το παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά και τη φρενίτιδα των διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Όσο όμως κι αν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ συνέχισαν να προσελκύουν το ενδιαφέρον του τύπου – με τον αρραβώνα, τον γάμο και τη γέννηση του γιου τους Άρτσι, καθώς και με την αναπάντεχη απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα– λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν την αληθινή ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν.

Το βιβλίο Finding Freedom - Βρίσκοντας την ελευθερία, για πρώτη φορά στα χρονικά, προχωρά ένα βήμα πέρα από τα όσα γράφονται στον τύπο και αποκαλύπτει.

Ως μέλη της επίλεκτης ομάδας δημοσιογράφων που καλύπτουν τις ειδήσεις για τη βρετανική βασιλική οικογένεια και τις δραστηριότητές της, οι Ομιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ έχουν παρακολουθήσει από κοντά τη ζωή του νεαρού ζευγαριού, όσο λίγοι.

Με το προνόμιο αυτής της μοναδικής πρόσβασης, αλλά και με τη συμμετοχή ανθρώπων από το στενό περιβάλλον του ζεύγους, το Finding Freedom - Βρίσκοντας την ελευθερία σκιαγραφεί αφοπλιστικά και με ειλικρίνεια το πορτρέτο ενός ζευγαριού γεμάτου αυτοπεποίθηση, με πρωτοποριακό τρόπο σκέψης και επιρροή, το οποίο δεν φοβάται να σπάσει την παράδοση, είναι αποφασισμένο να χαράξει έναν νέο δρόμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και που είναι αφοσιωμένο στη δημιουργία μιας ανθρωπιστικής κληρονομιάς η οποία θα κάνει ουσιαστική διαφορά στον κόσμο.

Χάρη στις πηγές μας μπορέσαμε να μοιραστούμε την πραγματική ιστορία του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, αναφέρουν οι συγγραφείς.

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Ο Ομιντ Σκόμπι είναι συγγραφέας, αρχισυντάκτης του βασιλικού ρεπορτάζ για το Harper’s Bazaar, αρθρογράφος του ABC News, τακτικός συνεργάτης του Good Morning America και παρουσιαστής στη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του ABC, The Heir Pod. Ο Σκόμπι που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, αποτελεί μια έγκυρη φωνή όσον αφορά τη ζωή και τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες των νεότερων μελών της βασιλικής οικογένειας και έχει ισχυρή πρόσβαση στον εργασιακό κύκλο των Σάσεξ.

Η Κάρολιν Ντουράντ είναι βραβευμένη με Emmy παραγωγός και συγγραφέας που έχει περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες δουλεύοντας στο Λονδίνο, καλύπτοντας ειδήσεις για τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το παλάτι του Κένσινγκτον, το Κλάρενς Χάουζ αλλά και μεγάλες διεθνείς εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έκανε την παραγωγή σε πολλές συνεντεύξεις με μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου και του πρίγκιπα Χάρι. Συνεργάζεται με τα περιοδικά O-The Oprah Magazine, Elle και άλλα αμερικανικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

«Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να απεικονίσει τους πραγματικούς Χάρι και Μέγκαν, ένα ζευγάρι που συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της ανθρωπιστικής και φιλανθρωπικής δράσης τους, αλλά που συχνά παρουσιάζεται με ανακρίβειες. Η προσπάθειά μας είχε ως κίνητρο την επιθυμία να δώσουμε μια ακριβή εκδοχή της πορείας τους και, επιτέλους, να παρουσιάσουμε την αλήθεια πίσω από λανθασμένες ιστορίες, οι οποίες έχουν γίνει ”ευαγγέλιο” μόνο και μόνο επειδή επαναλαμβάνονται συνεχώς. Χάρη στις πηγές μας μπορέσαμε να μοιραστούμε την πραγματική ιστορία του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ», αναφέρουν οι συγγραφείς.

«Οι συγγραφείς έχουν δημιουργήσει μια ισορροπημένη και λεπτομερή περιγραφή της ιστορίας του πρίγκιπα Χάρι και της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν, η οποία βασίζεται στην αλήθεια και όχι σε εικασίες. Η βιογραφία τους αυτή, περιγράφει την όμορφη ιστορία αγάπης του ζευγαριού και την έντονη επιθυμία τους να βρουν έναν τρόπο για να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο», δήλωσε η Carrie Thornton, VP και διευθύντρια σύνταξης της Dey Street Books, εταιρεία του Ομίλου William Morrow της HarperCollins, η οποία και διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία για τα δικαιώματα έκδοσης του βιβλίου σε παγκόσμιο επίπεδο.

 Info:

Τίτλος: Finding Freedom - Βρίσκοντας την ελευθερία
Συγγραφείς: Ομιντ Σκόμπι και Κάρολιν Ντουράντ 
Εκδόσεις: Χάρτινη πόλη
Τιμή Λιανικής: 18.90 ευρώ
Σελίδες: 448