ΔΙΕΘΝΕΣ
12/05/2020 12:48 EEST | Updated 12/05/2020 12:48 EEST

«Finding Freedom»: Νέο βιβλίο για την ζωή του Χάρι και της Μέγκαν ρίχνει φως στα παρασκήνια της ζωή τους

Αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της ζωή τους, διαλύοντας τις φήμες και τις παρανοήσεις που μαστίζουν το ζευγάρι.

zz/KGC-375/STAR MAX/IPx

Μοιάζει σχεδόν αιωνιότητα από τότε που ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αν και ήταν μόλις λίγους μήνες πριν.

Ποιος θα μπορούσε να προβλέψει ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ θα γιόρταζαν τα γενέθλια του γιου τους, μακριά από το παλάτι, σε μια έπαυλη στο Λος Άντζελες, χωρίς τους βασιλικούς συγγενείς.

Τι άλλο δεν μπορούσε να προβλέψει κανείς; την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου για την ζωή τους και την αναχώρησή τους από το παλάτι, ρίχνοντας φως στα παρασκήνια της ζωή τους.

Το βιβλίο γράφτηκε από τον Χάρπερ Κόλινς, είναι βιογραφικό και θα ονομάζεται «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» (Βρίσκοντας την ελευθερία: Ο Χάρι και η Μέγκαν στην δημιουργία μιας μοντέρνας βασιλικής οικογένειας).

«Για πρώτη φορά το Finding Freedom ξεπερνά τα πρωτοσέλιδα για να αποκαλύψει μαζί άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του Χάρι και του Μέγκαν, διαλύοντας τις πολλές φήμες και παρανοήσεις που μαστίζουν το ζευγάρι» αναφέρεται στην περιγραφή.

Το βιβλίο μπορεί να μην εγκριθεί από το βασιλικό ζευγάρι ως επίσημη βιογραφία, αλλά έχουν συνεργαστεί στενά με τους συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand για αυτό που πολλοί περιμένουν ότι θα δημιουργήσει μια θετική εικόνα για αυτούς. 

Και ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν εκμεταλλευτεί τις  ευκαιρίες των μέσων ενημέρωσης από τον Ιανουάριο, με την Μέγκαν να δανείζει την φωνή της σε μια ταινία της Disney για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ ο Χάρι έκανε μια εμφάνιση στο επερχόμενο επεισόδιο του «Thomas and Friends».

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου.

πηγή: HuffPost