Η βασιλική οικογένεια δεν ευχήθηκε στον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για την δεύτερη επέτειο γάμου

Το ζεύγος παντρεύτηκε στις 19 Μαΐου 2018, στο κάστρο του Γουίνσδορ.
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ λίγο μετά την ανταλλαγή όρκων στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνσδορ, στις 19 Μαΐου 2018.
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ λίγο μετά την ανταλλαγή όρκων στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνσδορ, στις 19 Μαΐου 2018.
zz/KGC-178/STAR MAX/IPx

Εχουν περάσει δυο χρόνια από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο κάστρο του Γουίνσδορ, στις 19 Μαΐου 2018.

Κι ενώ τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπως και οι θαυμαστές του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ τίμησαν την επέτειο με σχόλια και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπήρχαν κάποιοι που δεν ευχήθηκαν δημόσια στο ζευγάρι: η βασιλική οικογένεια.

Συνήθως οι λογαριασμοί της βασιλικής οικογένειας και του Δούκα και Δούκισσας του Κέιμπριτζ στο Τουίτερ, το Facebook και το Instagram γιορτάζουν τις σημαντικές ημερομηνίες των συγγενών, όπως τα γενέθλια και τις επετείους. Μάλιστα πρόσφατα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έστειλαν τις ευχές τους στον μικρό Αρτσι για τα πρώτα του γενέθλια. Ωστόσο, το παλάτι του Κένσινγκτον δεν αναγνώρισε δημοσίως την δεύτερη επέτειο του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ και της Μαρκλ, όπως θα περίμεναν οι θαυμαστές.

Ομως φαίνεται πως υπάρχει μια εξήγηση γι’αυτό και δεν σχετίζεται με την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από τα βασιλικά καθήκοντα. Ακόμα και στην πρώτη επέτειο γάμου τους το 2019, το παλάτι δεν ευχήθηκε στους Σάσεξ. Αντί αυτού, ο λογαριασμός του Δούκα και Δούκισσας του Κέιμπριτζ δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών του.

Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα είναι ο λόγος για τον οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ δεν αναφέρθηκε στην επέτειο, μέσω του λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας στα social media. Σε αντίθεση με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, η βασίλισσα ευχήθηκε στην πρώτη επέτειο του Χάρι με μια φωτογραφία από τον γάμο του και την λεζάντα: «Εύχομαι στον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ μια πολύ ευτυχισμένη επέτειο. Σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ανταλλαγή όρκων στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνσδορ».

Ισως τελικά οι φήμες περί έντασης ανάμεσα στο ζευγάρι και την βασιλική οικογένεια, κυρίως μετά την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από την Μεγάλη Βρετανία, να επιβεβαιώνονται για ακόμα μια φορά.

Πηγή: Marie Claire

Πήγαινε στην αρχική σελίδα