Η Εμίλια Κλαρκ προσπάθησε να μας προειδοποιήσει για την εξέλιξη της Ντενέρις

Οι συνεντεύξεις από το 2018 και η αντίδραση της ηθοποιού στο ερώτημα για το τέλος της σεζόν.
|
Jamie McCarthy via Getty Images

Η Εμίλια Κλαρκ ποτέ δεν αποκάλυψε κάποιο στοιχείο για το σενάριο της όγδοης σεζόν του «Game of Thrones». Ωστόσο, σε συνεντεύξεις από το 2018, η Κλαρκ άφησε να εννοηθεί ότι κάτι ανατρεπτικό θα συνέβαινε στην Ντενέρις Ταργκάριεν, στα τελευταία επεισόδια της σεζόν.

Προσοχή, ακολουθούν spoilers

Στο πρότελευταίο επεισόδιο της σειράς, το οποίο προβλήθηκε την Κυριακή, η Ντάνι μετατράπηκε σε «τρελή βασίλισσα» στο Κινγκς Λάντινγκ και έκαψε όλη την πόλη με τον δράκο της Ντρόγκον, παρόλο που ο στρατός των Λάνιστερ είχε ήδη παραδοθεί. Αυτή η αλλαγή στη Ντενέρις, δίχασε τους θαυμαστές, με αποτέλεσμα να τη σχολιάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ηθοποιός προσπάθησε να προειδοποιήσει τους θαυμαστές για τα όσα θα ακολουθούσαν, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Vanity Fair το 2018. «Με γ****ε. Το ότι αυτή θα είναι η τελευταία ”γεύση” που θα έχει κάποιος σχετικά με το τι είναι η Ντενέρις...». Την ίδια χρονιά η Ντενέρις αντέδρασε αμήχανα στην ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος για το τέλος της όγδοης σεζόν, γεγονός που προμήνυε ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά. «Είσαστε χαρούμενοι με τον τρόπο που τελείωσε η όγδοη σεζόν;», ρώτησε η δημοσιογράφος τους ηθοποιούς στο κόκκινο χαλί. Η Κλαρκ γέλασε αμήχανα και στη συνέχεια είπε «η τελευταία σεζόν ήταν η καλύτερη», προκαλώντας γέλιο στους Αντερσον και Εμάνουελ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έκανε το γύρο του Διαδικτύου.

Μερικές ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, η Κλαρκ παραδέχτηκε ότι το γύρισμα αλλά και η στιγμή που η ίδια είδε το «The Bells», χρειάστηκε πολύ ποτό.

«Αυτό χρειάστηκε όχι μόνο για να γυρίσω το πέμπτο επεισόδιο, αλλά και να το παρακολουθήσω. Τόσο σοκαριστικό που μου πήρε την περούκα», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση