Η LOT Polish Airlines ξανά από το 2024 πτήσεις προς την Αθήνα

Τα αεροσκάφη της πολωνικής αεροπορικής εταιρείας θα πετούν προς την ελληνικήπρωτεύουσα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
.
.
.

Νέο ξεκίνημα κάνει η LOT Polish Airlines στην Ελλάδα καθώς από τις 11 Απριλίου 2024 θα πετά ξανά στην Αθήνα από τη Βαρσοβία, καθημερινά. Η πτήση προς την ελληνική πρωτεύουσα αναμένεται να έχει διάρκεια 2 ώρες και 40 λεπτά, ενώ η πτήση επιστροφής 2 ώρες και 35 λεπτά. Η σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου Chopin με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη Embraer 195, Boeing 737-800 και 737 MAX 8. Οι πτήσεις από την Αθήνα θα είναι καθημερινές, με την πτήση επιστροφής να αναχωρεί στις 2:25 μμ.

.
.
.

Η επανέναρξη των πτήσεων προς την Αθήνα, πατρίδα του Ολυμπισμού και του σύγχρονου πολιτισμού, επισημαίνει την εκτίμηση της LOT Polish Airlines προς τους λάτρεις του αθλητισμού, καθώς η εταιρεία προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το επόμενο έτος.

Αυτό που έχω να επισημάνω από την εμπειρία μου και τα ταξίδια στην Πολωνία, είναι το γεγονός ότι αυτή η χώρα μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό προορισμό για τους Ελληνες. Η Βαρσοβία διαθέτει εξαιρετικά αξιοθέατα, τόσο στην παλαιά όσο και στη νέα πόλη, θαυμάσια καφέ και εστιατόρια, εμπορικά κέντρα και χαίρεσαι να την περπατάς, μολονότι διαθέτει άριστο δίκτυο τραμ και μετρό.

.
.
.

Παράλληλα, με ανταποκρίσεις της LOT μπορείς να επισκεφθείς και άλλες πόλεις, όπως την πανέμορφη Κρακοβία αλλά και το Βρότσλαβ με τους νάνους μινιατούρες έξω από τα κτήρια. Μοναδικές εμπειρίες σε μια χώρα που έχει στενούς δεσμούς με την Ελλάδα και σε εμπορικό επίπεδο.

Πάντως, η Αθήνα δεν είναι η μοναδική νέα προσθήκη στο δίκτυο πτήσεων της LOT Polish Airlines. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Πολωνίας θα επαναφέρει τις πτήσεις από το Ράντομ προς την Πρέβεζα και τα Τίρανα και θα ξεκινήσει επίσης πτήσεις προς την Ποντγκόριτσα και την Οχρίδα για τη θερινή περίοδο του 2024.

Εισιτήρια για όλες τις πτήσεις της LOT Polish Airlines διατίθενται μέσω καναλιών πώλησης στα lot.com, LOT Contact Centres και στα LOT Travel offices.

Δημοφιλή