Η Μαίρη Κατράντζου σχεδιάζει για τη Victoria's Secret

Μετά από μια εορταστική 10η επίδειξη της κολεξιόν της στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, η Μαίρη Κατράντζου προχωράει σε νέες συνεργασίες.

Η δημοφιλής ελληνίδα σχεδιάστρια που διαπρέπει στο εξωτερικό, πρόκειται να αποκαλύψει τη νέα της συλλογή εσωρούχων για τη Victoria’s Secret. Το Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί η επίδειξη «2018 Victoria’s Secret Fashion Show». «Η δουλειά μου σχετίζεται με την αντίληψη, την προοπτική και του φιλτραρίσματος της ομορφιάς μέσω του σχεδίου ώστε να κάνω τις γυναίκες να ξεχωρίσουν», λέει η Κατράντζου στη Vogue. «Το εσώρουχο είναι το πρώτο προστατευτικό επίπεδο που έχει την ικανότητα να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας».

Σύμφωνα με την Κατράντζου, η συλλογή θα είναι πολύχρωμη και τολμηρή. «Σχεδιάστηκε για να ενδυναμώσει τις γυναίκες να διασκεδάζουν με τα εσώρουχα και να έχουν ελευθερία να ανακαλύψουν μοτίβα και χρώματα ως ένα δεύτερο δέρμα. Όλα τα υφάσματα έχουν διπλό σκοπό. Ήθελα να παραμείνω αληθινή στη φίρμα, οπότε τα σχέδια και το χρώμα ακολουθούν τα πρότυπα της Victoria’s Secret».

Η Κατράντζου συνεργάστηκε με την καλλιτεχνική διευθύντρια των show της Victoria’s Secret, Σοφία Νεοφύτου-Αποστόλου, την παραγωγό Μόνικα Μιτρο και ολόκληρη την ομάδα. Και τα μοντέλα όμως μίλησαν για την κολεξιόν και βοήθησαν με την ανταπόκρισή τους.

Πηγή: Vogue