Η νέα ταξιδιωτική συλλογή του Valentino γίνεται σε συνεργασία με την KLM και την Air France

Και έχει πολύ σημαντικό στόχο.
Νέα ταξιδιωτική συλλογή του οίκου Valentino σε συνεργασία με την KLM και την Air France
Valentino
Νέα ταξιδιωτική συλλογή του οίκου Valentino σε συνεργασία με την KLM και την Air France

Ο ιταλικός οίκος μόδας πολυτελείας Valentino συνεργάζεται με την Air France και την KLM για να υποστηρίξει το εταιρικό πρόγραμμα Sustainable Aviation Fuel (SAF) του ομίλου αεροπορικών εταιρειών για την καταπολέμηση του αποτυπώματος άνθρακα των αεροπορικών ταξιδιών.

Μέσω του προγράμματος SAF, o οίκος δεσμεύεται να εκτιμήσει και να αντισταθμίσει τις εκπομπές CO2 που σχετίζονται με τα ταξίδια και να συνεισφέρει ετησίως στην πρωτοβουλία. Η Air France και η KLM με την σειρά τους, μέσω αυτής της συνεργασίας θα επενδύσουν στην προμήθεια και χρήση βιώσιμων καυσίμων για τις αερομεταφορές, προκειμένου να καταστήσουν τα αεροπορικά ταξίδια πιο «υπεύθυνα» από οικολογική άποψη.

Ο Τζιάκοπο Βεντουρίνι, διευθύνων σύμβουλος του Maison Valentino, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την Air France και την KLM σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία που υποστηρίζει το πρόγραμμα SAF, του οποίου τους στόχους πράσινης μετάβασης συμμεριζόμαστε και υποστηρίζουμε πλήρως.

Ως επωνυμία, είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε τη φωνή μας για να προωθήσουμε τη θετική αλλαγή. Πιστεύουμε ότι η υποστήριξη στην έρευνα και ανάπτυξη εναλλακτικών λύσεων που στοχεύουν στη μείωση των εκπομπών CO2 είναι θεμελιώδης για τη συνέχιση της διατήρησης της παραγωγής βιώσιμων καυσίμων...»

Στόχος είναι η Air France και η KLM να μειώσουν τις συνολικές εκπομπές CO2 ανά επιβάτη/χλμ κατά 50 τοις εκατό σε σύγκριση με το 2005 και να επιτύχουν τον στόχο μηδενικών εκπομπών CO2 έως το 2050.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα