ΔΙΕΘΝΕΣ
29/11/2018 14:01 EET

Η παράξενη φιλία του Βίκτορ Όρμπαν με τον Τσακ Νόρις: «Είμαι μαχητής των δρόμων και με μισούν όσο τον Τραμπ»

Όταν ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας συνάντησε τον Τσακ Νόρις...

Δεν έχει μόνο ο Βλαντιμίρ Πούτιν το προνόμιο να έχει φίλους σταρ του Χόλιγουντ, όπως τον Στίβεν Σιγκάλ ή τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας φαίνεται ότι έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλία με τον σταρ των ταινιών δράσης -και πρωταγωνιστή των επικών ανεκδότων- Τσακ Νόρις.

Ο ηθοποιός πέρασε μια μέρα στη Βουδαπέστη με τον Βίκτορ Όρμπαν, με τον δεύτερο να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις κοινές τους δράσεις στους λογαριασμούς του στα social media.

Στο βίντεο ακούγεται ο Ούγγρος πρωθυπουργός να λέει στον τηλεοπτικό «Texas Ranger» ότι οι φιλελεύθεροι τον μισούν όσο και τον Ντόναλντ Τραμπ και περιέγραψε τον εαυτό του ως μαχητή των δρόμων.

Ο Όρμπαν μίλησε επίσης για την ταπεινή καταγωγή του από ένα ουγγρικό χωριό, διευκρινίζοντας ότι δεν ανήκει στην ελίτ καθώς οδηγούσε προς το επιχειρησιακό κέντρο της αντιτρομοκρατικής, το οποίο ήθελε να επισκεφτεί ο ηθοποιός.

«Το 90% των σχολίων για μένα είναι αρνητικά. Οι φιλελεύθεροι με μισούν λέει ο Όρμπαν. «Όπως τον Τραμπ;», αναρωτιέται ο ηθοποιός, για να ανταπαντήσει «λίγο περισσότερο» ο δεξιός πολιτικός.

Όταν έφτασαν στην αντιτρομοκρατική, παρακολούθησαν τους άνδρες της ομάδας να προπονούνται, με τον Τσακ Νόρις να τους παρακολουθεί έκθαμβος και να αποφαίνεται ότι «έχει δει πολλές ομάδες να προπονούνται σε όλο τον κόσμο και αυτή είναι η καλύτερη επίδειξη που έχω δει».

Ο ηθοποιός βρέθηκε στη Βουδαπέστη στο πλαίσιο φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. 

Sponsored Post