Η TOYOTA Hellas υποστηρίζει τη Λαμπαδηδρομία με εξηλεκτρισμένα οχήματα

Η βιώσιμη, προσβάσιμη και χωρίς αποκλεισμούς κινητικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας κινητικότητας της TOYOTA για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».
d
d
Spiridon Kotsiopoulos

Με την υποστήριξη της TOYOTA Hellas, που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την πραγματοποίηση της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στους Αγώνες του 2024, ξεκίνησε η μεταφορά της Φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία με προορισμό το Παρίσι.

Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας, με αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, διασχίζοντας 5.202 χιλιόμετρα και 563 ναυτικά μίλια, στα χέρια 600 Λαμπαδηδρόμων. Αυτή η ιστορική διαδρομή, οργανωμένη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα διαρκέσει 11 ημέρες και θα ολοκληρωθεί με την Παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο στις 26 Απριλίου.

Σημειώνουμε ότι η TOYOTA Hellas παρέδωσε πρόσφατα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή 13 νέα εξηλεκτρισμένα οχήματα. Μεταξύ των οχημάτων του στόλου διακρίνεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Toyota, το bZ4X που λαμβάνει μέρος στην πιο απαιτητική διαδρομή των 5.202 χλμ, διανύοντας όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να δει από κοντά το νέο Prius PHEV, και το δυναμικό Toyota C-HR, ενώ η λαμπαδηδρομία θα ολοκληρωθεί με το φουτουριστικό πρωτότυπο Toyota LQ που θα συνοδεύσει την Ολυμπιακή Φλόγα στο Καλλιμάρμαρο.

Παράλληλα, η TOYOTA Hellas, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης της φλόγας στο Καλλιμάρμαρο αναμένεται να παρουσιάσει μία σειρά από λύσεις κινητικότητας που θα πρωταγωνιστήσουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», προσφέροντας ασφαλή και με μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο μετακίνηση σε αθλητές, μέλη της επιτροπής, προσωπικό και εθελοντές. Συγκεκριμένα, υποστηρίζοντας την «Κινητικότητα για Όλους» και μη θέλοντας να μείνει κανένας πίσω, προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά τρίτροχα C-WALK, ως την πιο σύγχρονη λύση μετακίνησης, φιλική προς το περιβάλλον και ιδανική για να εξυπηρετήσει άτομα με κινητικά προβλήματα. Επίσης, παρέχει τα E-PULLER, που έχουν την ιδιότητα να μετατρέπουν ένα κλασικό αναπηρικό αμαξίδιο σε μια λύση κινητικότητας με μπαταρία που χαρίζει μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Δημοφιλή