ΠΟΛΙΤΙΚΗ
18/06/2018 11:21 EEST | Updated 18/06/2018 11:47 EEST

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Κούλογλου και Κικίλια σε πρωινή εκπομπή. Πώς η λέξη «Ψωροκώσταινα» εκνεύρισε τον εκπρόσωπο της ΝΔ

Eurokinissi

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου και τον εκπρόσωπο της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κούλογλου άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση κατά τη διάρκεια συζήτησης για τη στάση της στο Σκοπιανό. Ειδικότερα, ο ευρωβουλευτής αναφορικά με τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, εξαπέλυσε πυρά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για λογική Ψωροκώσταινας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου της στο πάνελ της εκπομπής, Βασίλη Κικίλια.

«Πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε στην Ελλάδα την ιδεολογία της Ψωροκώσταινας», σημείωσε ο κ. Κούλογλου, με τον κ. Κικίλια να τον καλεί επανειλημμένως να το πάρει πίσω, διαφορετικά -όπως προειδοποίησε- θα αποχωρούσε από τη συζήτηση.

«Είπατε την Ελλάδα Ψωροκώσταινα;», ρώτησε ο βουλευτής της ΝΔ τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Θα το πάρετε πίσω, αλλιώς θα αποχωρήσω».

Εκείνος ωστόσο επέμεινε επαναλαμβάνοντας τη φράση του, με αποτέλεσμα ο Βασίλης Κικίλιας να πετάξει το ακουστικό του και να αποχωρήσει εκνευρισμένος από το στούντιο.