ΗΠΑ: Ζητείται ανώτατος εξολοθρευτής αρουραίων

Κερδίζει ο υποψήφιος με τα πιο αιμοδιψή κίντρα.
Dagmar Schelske / EyeEm via Getty Images

Μισούμε τους αρουραίους όσο δεν πάει; Η διοίκηση του δημάρχου Έρικ Άνταμς, στις ΗΠΑ, αναζητά απενγωσμένα κάποιον να ηγηθεί της μακροχρόνιας μάχης της πόλης ενάντια στους αρουραίους. Ο επίσημος τίτλος της εν λόγω θέσης εργασίας είναι «διευθυντής μετριασμού τρωκτικών», αν και από τους ντόπιους αμέσως ονομάστηκε «εξολοθρευτής αρουραίων». Το εύρος του μισθού είναι από 120.000 έως 170.000 δολάρια ετησίως.

«Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει υψηλά και κάπως αιμοδιψή κίνητρα, να είναι αποφασισμένος να εξετάσει όλες τις πιθανές λύσεις και από διάφορες οπτικές γωνίες, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, της συλλογής δεδομένων, της τεχνολογικής καινοτομίας, της διαχείρισης σκουπιδιών και της μαζικής εξολόθρευσης», αναφέρει η διαφήμιση.

Οι ηγέτες της Νέας Υόρκης προσπαθούν να ελέγξουν τον πληθυσμό των τρωκτικών νέας γενιάς, καθώς οι πληθυσμοί αρουραίων σε πάρκα, πεζοδρόμια και άλλα σημεία της πόλης έχουν αυξηθεί.

Οι αρουραίοι της πόλης είναι μάλιστα εξαιρετικά ανθεκτικοί, καθώς έχουν επιβιώσει από δεκάδες προσπάθειες, αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων υπό τον πρώην δήμαρχο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές οι πονηροί και αδηφάγοι ποντικοί της Νέας Υόρκης είναι γνωστοί για τις δεξιότητές επιβίωσης τους.

Πηγή: Guardian

Πήγαινε στην αρχική σελίδα