Ιταλία: Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης γιατί μετέτρεψε την Toyota του σε Ferrari F430 (βίντεο)

Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σχεδιάστηκαν σύμφωνα με αυτό της F430 Ferrari.
.
.
Guardia di Finanza Asti

Ένας άνδρας 26 ετών κατηγορήθηκε για πλαστογραφία και παραβίαση εμπορικών σημάτων όταν αποκαλύφθηκε ότι η κόκκινη Ferrari F430 του ήταν στην πραγματικότητα μια τροποποιημένη Toyota MR Coupé.

Η Ιταλική φορολογική αστυνομία κατάσχεσε το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας στην πόλη Άστι της Ιταλίας.

Παρότι η κόκκινη «Ferrari» είχε όλα τα εμβληματικά στοιχεία της F430, από το λογότυπο του αλόγου στο καπό και το τιμόνι, μέχρι τις ζάντες, τις δαγκάνες των φρένων και τους προβολείς, κάτι στο όχημα φαινόταν λάθος.

Ο οδηγός δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για να αποδείξει ότι το αυτοκίνητό του ήταν μια γνήσια Ferrari F430. Τότε οι αστυνομικοί κάλεσαν μια ομάδα ειδικών για να σιγουρευτούν ότι πρόκειται για Ferrari «μαϊμού».

.
.
Guardia di Finanza Asti

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος μετατρέπει το αυτοκίνητό του σε supercar, αυτό που κάνει αυτή την υπόθεση ξεχωριστή είναι το υψηλό επίπεδο πλαστογραφίας καθώς ο ιδιοκτήτης είχε κάνει εξαιρετική δουλειά.

Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σχεδιάστηκαν σύμφωνα με αυτό της F430 Ferrari που κατασκευάστηκε μεταξύ 2004 και 2009 στο Μαρανέλο. Σύμφωνα με τους ειδικούς που επιβεβαίωσαν την πλαστογραφία, το αυτοκίνητο διέθετε ακόμη και αυθεντικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ Ferrari, καθιστώντας πολύ πιο δύσκολο να παρατηρηθεί ότι ήταν στην πραγματικότητα Toyota.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και ο ιδιοκτήτης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για χρήση κατατεθέντων εμπορικών σημάτων χωρίς άδεια.

Δημοφιλή