Επανέρχεται η φυσική παρουσία στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Τόσο οι ψηφιακές, όσο και οι φυσικές παρουσιάσεις για την ανδρική ένδυση θα μεταδίδονται σε συγκεκριμένη πλατφόρμα.
Από την συλλογή για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2021 του οίκου Versace
You tube/ Versace Fall-Winter 2021 | Fashion Show
Από την συλλογή για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2021 του οίκου Versace

Ενα αισιόδοξο νέο είναι η σταδιακή άρση των περιορισμών του lockdown λόγω COVID-19 στον χώρο της παγκόσμιας μόδας και μάλιστα στην ιστορική μητρόπολή της, το Παρίσι.

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για ανδρική ένδυση θα πραγματοποιηθεί με παρουσιάσεις και επιδείξεις μόδας (και) με φυσική παρουσία τον Ιούνιο. Σε ανακοίνωση της Fédération de la Haute Couture et de la Mode (Ομοσπονδία Υψηλής Ραπτικής και Μόδας) αναφέρεται : «Ανάλογα με την εξέλιξη της υγειονομικής κατάστασης, στις εκδηλώσεις μπορούν να γίνουν δεκτοί επισκέπτες σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγείας και συμμόρφωση με τα μέτρα που καθορίζονται από τις δημόσιες αρχές».

Και οι φυσικές, όπως και οι ψηφιακές παρουσιάσεις που έχουν εγγραφεί στο Επίσημο Ημερολόγιο θα συνεχίσουν να προβάλλονται στην πλατφόρμα Haute Couture https://hautecouture.fhcm.paris/en/.

Προς το παρόν, οι επιδείξεις μόδας ανδρικής ένδυσης έχουν προγραμματιστεί από τις 22 έως τις 27 Ιουνίου, αλλά το επίσημο πρόγραμμα δεν θα δημοσιοποιηθεί μέχρι τις 24 Μαΐου. Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού υιοθέτησε έως τώρα ψηφιακή προσέγγιση λόγω της πανδημίας της COVID-19, των lockdown και της μη πραγματοποίησης ταξιδιών.

Η Γαλλία βρίσκεται επί του παρόντος στο τρίτο κύμα lockdown και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν παρουσίασε ένα ημερολόγιο επανέναρξης των δραστηριοτήτων που θα ξεκινήσει στις 19 Μαΐου, όταν καταστήματα, κινηματογράφοι, θέατρα και μουσεία μπορούν να λειτουργήσουν ξανά μαζί με τα καφέ, μπαρ και εστιατόρια σε εξωτερικούς χώρους.

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει επιδείξεις μόδας με φυσική παρουσία με την Ιταλία να ξανανοίγει μετά από ένα άλλο κύμα lockdown. Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, αλλά ο οίκος Chanel έχει ήδη ανακοινώσει σχέδια για διοργάνωση ντεφιλέ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, fhcm.paris

Προτείνετε μια διόρθωση