ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/07/2020 09:40 EEST

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Κρήτη: Σύλληψη ενός γυμναστή

Στην περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Eurokinissi
.

Στη σύλληψη ενός 54χρονου γυμναστή, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, προέβησαν οι αρχές, σύμφωνα με κρητικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Cretalive, η σύλληψη έγινε σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου και ο 54χρονος είχε αποθηκευμένες στο κινητό του, φωτογραφίες παιδιών τη στιγμή που βρίσκονταν σε αποδυτήρια αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως επίσης και φωτογραφίες γυμνών παιδιών σε παραλίες. Όπως διαπιστώθηκε, στη συνέχεια από τις έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του, είχε επίσης στην κατοχή του δεκάδες σκληρούς δίσκους με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το πρωί της Κυριακής ο γυμναστής είχε πάει σε παραλία του Δήμου Μαλεβιζίου για μπάνιο. Σε κάποια στιγμή, ωστόσο, μία μητέρα που είχε πάει στη θάλασσα με τα παιδιά της, αντιλήφθηκε ότι ο συλληφθείς έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό του μικρά παιδιά και του ζήτησε τον λόγο. Ο 54χρονος πήγε να σβήσει το υλικό που είχε καταγράψει, ωστόσο η γυναίκα ενημέρωσε τις αρχές και στην παραλία έσπευσαν αστυνομικοί. Όπως διαπιστώθηκε στο κινητό του υπήρχαν καταγεγραμμένες φωτογραφίες παιδιών, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν δεκάδες σκληρούς δίσκους με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η έρευνα συνεχίζεται.