Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Γκαζάκια στο γραφείο του δικηγόρου που καταγγέλθηκε για εκφοβισμό

Στην ίδια πολυκατοικία φέρεται να διαμένει κι ο νεαρός που την προσκάλεσε στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ξενοδοχείο.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
Eurokinissi

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, σε δικηγορικό γραφείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για δύο γκαζάκια, τα οποία τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο του γραφείου, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Εγνατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για το γραφείο του δικηγόρου που καταγγέλθηκε ότι επιτέθηκε φραστικά στην 24χρονη, η οποία είχε καταγγείλει την Πρωτοχρονιά ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην ίδια πολυκατοικία φέρεται να διαμένει κι ο 33χρονος που κατονομάστηκε από την 24χρονη ότι την προσκάλεσε στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ξενοδοχείο.

Από την έκρηξη δεν προκλήθηκε φωτιά, ενώ αναφέρθηκαν μικροφθορές στην κεντρική είσοδο. Στο σημείο κλήθηκαν τόσο η πυροσβεστική όσο και η αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση.

«Εχω στοχοποιηθεί, δέχομαι πόλεμο λάσπης»

Ο κ. Αλεξόπουλος φτάνοντας στο γραφείο του, το οποίο έγινε στόχος επίθεσης με γκαζάκια δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «έχω στοχοποιηθεί με την υπόθεση, τις τελευταίες εβδομάδες δέχομαι έναν πόλεμο λάσπης, εγώ η οικογένεια μου και δυστυχώς και οι συνεργάτες μου, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση» , ενώ ξεκαθάρισε ότι «ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βία στην 24χρονη όπως ψευδώς καταγγέλθηκε, εγώ ο ίδιος μάλιστα έτρεξα την διαδικασία για να αποδειχθεί και ήδη προκύπτει από τις καταθέσεις ότι δεν ισχύουν οι κατηγορίες, κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό και σε εσάς».

Επίσης αναφερόμενος στην 24χρονη ο κ.Αλεξόπουλος τόνισε ότι ποτέ δεν έχει κάνει μήνυση στην καταγγέλλουσα όπως ψευδώς και αυτό διέρρευσε

«Ο άδικος αυτός πόλεμος που δέχομαι εδώ και δύο εβδομάδες οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα, ευτυχώς ήταν νωρίς και προέκυψαν μόνο ζημιές» είπε συμπληρώνοντας ότι ελπίζει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση ώστε να δικαιωθεί και ο ίδιος.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ, GrTimes)

Δημοφιλή