ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/11/2021 22:40 EET

Υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον αγκώνα ο Τσιτσιπάς

Σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ ο Έλληνας επισκέφτηκε τον ίδιο γιατρό που είχε αναλάβει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

via Associated Press
Stefanos Tsitsipas of Greece during his match against Alexei Popyrin of Australia, at the Paris Masters tennis tournament at the Accor Arena in Paris, Wednesday, Nov. 3, 2021. (AP Photo/Thibault Camus)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον τραυματισμένο αγκώνα του.

Αν και ο ξένος Τύπος είχε αναφέρει ότι πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση, αλλά το team του Έλληνα τενίστα δεν είχε αποκαλύψει κάτι, τελικά ο Στέφανος πήρε την απόφση και χειρουργήθηκε σε κλινική της Ελβετίας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία, από το δωμάτιο που αναρρώνει. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η αποθεραπεία του δεν θα πάρει πολύ καιρό και θα μείνει δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θα πάει στο Ντουμπάϊ για προετοιμασία, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να παίξει στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ ο Έλληνας επισκέφτηκε τον ίδιο γιατρό που είχε αναλάβει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όταν εκείνος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα στον αγκώνα του.

Στην ανάρτησή του ο Τσιτσιπάς έγραψε:

«Τα πράγματα συχνά γίνονται πιο δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε αγώνα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Μερικές μέρες η ζωή έχει να κάνει με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει. Σε όλους τους οπαδούς, σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Επικεντρωθείτε σε ένα πιο υγιές και πιο ευτυχισμένο μέλλον. Επόμενη στάση, προετοιμασία στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ για την Αυστραλία».