Ηθοποιός φέρεται να είναι ο βιαστής του ταξιτζή - «Τι μου έκανες; Με κατέστρεψες», έλεγε το θύμα

Ηθοποιός φέρεται να είναι ο βιαστής του ταξιτζή - «Τι μου έκανες; Με κατέστρεψες», έλεγε το θύμα
ASSOCIATED PRESS

Ηθοποιός και μάλιστα γνωστός στους κύκλους του αθηναϊκού θεάτρου είναι ο 29χρονος Γιώργος Κάρκας, ο οποίος φέρεται να κατηγορείται ότι στις 13 Νοεμβρίου σταμάτησε ταξί και επιβιβάστηκε σε αυτό για να βιάσει τον οδηγό.

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στους Αμπελόκηπους, όπου ο δράστης αρχικά φέρεται να έριξε υπνωτικό στον καφέ που έπινε ο αυτοκινητιστής. Σε λίγα λεπτά ο οδηγός, ο οποίος δεν είδε την κίνηση του 29χρονου υπνωτίστηκε με αποτέλεσμα το ταξί να ακινητοποιηθεί. Η ουσία που έριξε στον καφέ είναι γνωστή ως «το χάπι του βιασμού».

Λίγη ώρα αργότερα και οι δύο, άγνωστο το πως, κατέληξαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Εκεί ο οδηγός αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετά από εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκαν ίχνη βιασμού. Όταν ο αυτοκινητιστής κατάλαβε τι του είχε συμβεί έπαθε σοκ και άρχισε να λέει προς τον 29χρονο: «Τι μου έκανες; Με κατέστρεψες».

Ο 29χρονος, ο οποίος δεν είχε προσπαθήσει να διαφύγει από το νοσοκομείο, φέρεται τελικά να συνελήφθη, κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του υπόπτου γίνεται σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.