Βρέθηκε στην θάλασσα το πτώμα της Βρετανής τουρίστριας που αγνοείτο στην Καμπότζη

Τελευταία φορά την είδαν ζωντανή σε ένα beach party.
Reuters Videos

Βρέθηκε το σώμα της 21χρονης Βρετανίδας τουρίστριας στην Καμπότζη, που εξαφανίστηκε μετά από ένα πάρτι στην παραλία σε νησί της χώρας, σύμφωνα με την αστυνομία και την φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά την οικογένειά της.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο CNN, οι αρχές βρήκαν ένα σώμα στα ύδατα της Ταϊλάνδης και θεωρούν ότι ανήκει στην 21χρονη.

Reuters Videos

Ο αρχηγός της αστυνομίας, Τσουον Ναρίν επιβεβαίωσε στο CNN ότι το σώμα ανήκει στην Μπάμπριτζ.

Η έρευνα για τον εντοπισμό της 21χρονης βρετανίδας ξεκίνησε όταν δεν εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο για να κάνει check – out. Η τσάντα της, το πορτοφόλι της, το κινητό και το διαβατήριο τής βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PA του Ηνωμένου Βασιλείου.

Getty Editorial

Περίπου 150 εθελοντές, συμπεριλαμβανόμενων, δυτών, προσωπικό του ναυτικού, ντόπιων και τουριστών, συμμετείχαν στην έρευνα για τον εντοπισμό της και πάνω από 100 άτομα ανακρίθηκαν σχετικά με τον εξαφανισμό της. Ήταν η πρώτη φορά που η Αμέλια ταξίδευε μόνη της.

Τελευταία φορά την είδαν ζωντανή σε ένα beach party/ LUCIE BLACKMAN TRUST
Τελευταία φορά την είδαν ζωντανή σε ένα beach party/ LUCIE BLACKMAN TRUST
HUFFPOST UK

Όλη η οικογένεια έφτασε στην Καμπότζη για να βοηθήσει στην έρευνα. Ο αδερφός της, Χάρι, ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε πως το σώμα ανήκε στην μικρή του αδερφή.

Associated Press

«Λυπάμαι πολύ για όλους τους φίλους και συγγενείς. Ήθελα τόσο πολύ να την φέρω πίσω στην Βρετανία ζωντανή», έγραψε o Χάρι σε μια δημοσίευση στο Facebook.

Συλλυπητήρια για την τραγωδία έδωσε στην οικογένεια και ο βουλευτής του βρετανικού κοινοβουλίου, Τιμ Λούτον.

ASSOCIATED PRESS

«Είμαι βαθιά λυπημένος με τα νέα για την εξαφάνιση της Αμέλια Μπάμπριτζ. Οι σκέψεις μου είναι μαζί σας».

Πηγές: cnn/ bbc

Δημοφιλή