ΔΙΕΘΝΕΣ
10/10/2018 17:54 EEST | Updated 10/10/2018 17:54 EEST

H Μελάνια μιλάει για όλα: Οι απιστίες του Τραμπ, ο γάμος τους και τα κρυφά μηνύματα στα ρούχα της

Carlo Allegri / Reuters

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία του τηλεοπτικού σταθμού abc, που κατάφερε να εξασφαλίσει μια αποκλειστική συνέντευξη με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή. Σε αυτή τη συνέντευξη, δεν υπήρχε κανένας περιορισμός. Όλες οι ερωτήσεις τέθηκαν στην Μελάνια Τραμπ και το κανάλι επισημαίνει ότι η ίδια δεν θέλησε να γνωρίζει από πριν τις ερωτήσεις του Τομ Λάμας, ο οποίος πέρασε μια ημέρα μαζί της και κανένα θέμα δεν ήταν εκτός ατζέντας.

Η Μελάνια καλείται να απαντήσει σε μια σειρά εξαιρετικά άβολων ερωτημάτων και η Αμερική φαίνεται να κρατάει την αναπνοή της για να ακούσει τι έχει να πει η συνήθως ολιγόλογη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ. Τι έχει να πει για τις απιστίες του άνδρα της; Ποια είναι τελικά η κατάσταση μέσα στον γάμο τους; Τι πιστεύει για το φεμινιστικό κίνημα #MeToo;

Στο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα από το abc, ο δημοσιογράφος που συνάντησε την Μελάνια Τραμπ κατά την περιοδεία της στην Αφρική, τη ρωτάει: «Δεν είστε η πρώτη σύζυγος Αμερικανού Προέδρου που έρχεται αντιμέτωπη με μια ενδεχόμενη απιστία. Τι έχετε να πείτε για αυτό το θέμα; Πώς είναι ο γάμος σας με τον Πρόεδρο;».

Tom Llamas twitter

 Μάλιστα, στη συνέντευξη η γαλανομάτα εκ Σλοβενίας ρωτάται ακόμα και για το περιβόητο Zara τζάκετ που έγραφε στην πλάτη «Πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου. Εσένα;», και το οποίο είχε προκαλέσει ένα όργιο φημών σχετικά με το που μπορεί να απευθυνόταν. 

Kevin Lamarque / Reuters

 Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη συνέντευξη της Μελάνια Τραμπ εδώ και ένα χρόνο, καθώς τελευταία εμφανιζόταν απλώς στο πλευρό του συζύγου της ή συμμετείχε σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις εκτελώντας με χάρη τα καθήκοντα της Πρώτης Κυρίας.

Τελευταία φορά είχε δώσει συνέντευξη στο fox πέρσι τον Ιούνιο, όπου μίλησε για τη ζωή της στον Λευκό Οίκο, τον γιο της Μπάρον  και τη ζωή της ως σύζυγος του Τραμπ. Αυτή όμως, ήταν μια εξαιρετικά προστατευμένη συνέντευξη, μικρής διάρκειας που «καταπατήθηκε» από την πληθωρική παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βρισκόταν δίπλα της όσο εκείνη απαντούσε στον δημοσιογράφο. Την Παρασκευή, ο Τραμπ δεν θα είναι πουθενά γύρω της.

 

 

 (Mε πληροφορίες από Daily Mail)