Ιλινόις: Βρήκε το πτώμα του άντρα της σε ντουλάπα με χριστουγεννιάτικα, ήταν αγνοούμενος για 8 μήνες

Η νεκροψία-νεκροτομή που διεξήχθη από ιατροδικαστή της κομητείας Μάντισον έδειξε ότι ο Ρίτσαρντ Μάντζ, 53 ετών, αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού.
Chicago Tribune via Getty Images

Ένας άνδρας από το Ιλινόις, ο οποίος αγνοούνταν για 8 μήνες, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής σε μια ντουλάπα μέσα στο σπίτι του.

Η νεκροψία-νεκροτομή που διεξήχθη από ιατροδικαστή της κομητείας Μάντισον έδειξε ότι ο Ρίτσαρντ Μάντζ, 53 ετών, αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού.

Τα ίχνη του Μάντζ εξαφανίστηκαν στις 27 Απριλίου 2022, αμέσως μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανε στην γυναίκα του προκειμένου να της πει ότι φεύγει νωρίς από την δουλειά, αναφέρει το Fox4news.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του, δεν βρέθηκαν ίχνη του, ώσπου η σύζυγός του στις 11 Δεκεμβρίου άνοιξε έναν αποθηκευτικό χώρο που υπήρχε πίσω από ένα ντουλάπι και αντί για χριστουγεννιάτικα στολίδια, βρήκε το πτώμα του άντρα της.

«Αποφάσισα να στολίσω το δέντρο και ψάχνοντάς το βρήκα τον Ρίτσαρντ. Είχε αυτοκτονήσει», δήλωσε η σύζυγός του.

Από την ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε, επιβεβαιώθηκε ότι ο 53χρονος άνδρας αυτοκτόνησε.

Η Κέλι Ρότζερς, γενική αναπληρώτρια ιατροδικαστής της κομητείας, είπε ότι το σώμα ήταν σε μουμιοποιημένη κατάσταση και δικαιολόγησε την αργοπορία του εντοπισμού του στο γεγονός ότι η σορός δεν είχε έντονη μυρωδιά.

Η σύζυγός του επιβεβαίωσε πως η μυρωδιά δεν ήταν ήταν έντονη και σημείωσε ότι δε μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως ο επί οκτώ μήνες αγνοούμενος άντρας της θα βρισκόταν τελικά στην κρυψώνα πίσω από την ντουλάπα.

«Αγαπούσε τα παιδιά του, αγαπούσε τα εγγόνια του, τα στήριξε όπως και εμένα», είπε η Τζένιφερ Μάντζ στο KTVI. «Δεν υπάρχουν λόγια στο μυαλό μου, μπορώ να πω ότι .. θα του λείψει πολύ».

Δημοφιλή