Ινδία: Aνδρας έμεινε 2 χρόνια σε 5άστερο ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσει

Ο «μουσαφίρης» φέσωσε το ξενοδοχείο με πάνω από πέντε εκατομμύρια ρουπίες, δηλαδή περίπου 65.000 ευρώ.
Frédéric Soltan via Getty Images

Ένας άνδρας στην Ινδία κατάφερε για σχεδόν δύο χρόνια να μείνει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, στην πρωτεύουσα της χώρος, στο Δελχί, χωρίς να πληρώσει δεκάρα.

Η αστυνομία έλαβε μια καταγγελία από τους διευθυντές του Roseate House, που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο του Δελχί, οι οποίοι ανακάλυψαν την προφανή απάτη μετά από 603 ημέρες παραμονής του άνδρα στο ξενοδοχείο.

Ο «μουσαφίρης» φέρεται να χρωστάει στο ξενοδοχείο πάνω από πέντε εκατομμύρια ρουπίες, δηλαδή περίπου 65 χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία, άτομο του προσωπικού βοήθησε στην απόκρυψη των οφειλών του κατηγορουμένου, ωστόσο μέχρι τώρα έχει διαφύγει της σύλληψης.

Ο ανώνυμος άνδρας λέγεται ότι έκανε check in στο ξενοδοχείο στις 30 Μαΐου του 2019 και είχε κλείσει δωμάτιο μόνο για μια νύχτα. Τελικά, κατέληξε να μένει εκεί μέχρι τις 22 Ιανουαρίου του 2022.

Και παρόλο που δεν εξοφλούσε τα χρέη του, ένα από τα μέλη του προσωπικού συνέχισε να παρατείνει τη διαμονή του.

Σύμφωνα με τους κανόνες του ξενοδοχείου, εάν ένας επισκέπτης χρωστάει περισσότερες από 50.000 ρουπίες -δηλαδή περισσότερα από 0,56 λεπτά του ευρώ-, το προσωπικό θα πρέπει να ενημερώσει τους ιθύνοντες και να πιέσει τον επισκέπτη να πληρώσει. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορούμε να πούμε ότι το πρωτόκολλο τηρήθηκε κατά γράμμα.

Με πληροφορίες από bbc

Δημοφιλή