Ινδία: Γυναίκα κάλυψε το αυτοκίνητό της με κοπριά αγελάδων για τον πιο απίθανο λόγο

Και ζωγράφισε από πάνω διάφορα διακοσμητικά σχέδια για να το κάνει όχι μόνο να αισθάνεται αλλά και να φαίνεται... κούλ.
Facebook/Rupesh Gauranga Das

Μια γυναίκα στην Ινδία σκέφτηκε έναν απίθανο τρόπο για κρατάει το αυτοκίνητό της και τον εαυτό της δροσερό όσο οδηγεί σε υψηλές θερμοκρασίες που φτάνουν μέχρι και 45 βαθμούς: κάλυψε ολόκληρο το όχημα με κοπριά αγελάδων - προκαλώντας θύελλα σχπολολίων στα social media.

H Σετζά Σαχ από το Αχμενταμπάντ έφτασε την έννοια του κλιματισμού αυτοκινήτου σε άλλο επίπεδο. Το Toyota της, που είναι καλυμμένο από ένα παχύ μίχμα λάσπης και περιττωμάτων από αγελάδες, εντοπίστηκε για πρώτη φορά από έναν χρήστη του Facebook, ο οποίος μοιράστηκε online την περίπτωσή της.

«Η καλύτερη χρήση κοπριάς που έχω δει ποτέ» έγραψε ενθουσιασμένος.

Οι θερμοκρασίες στην πολιτεία του Γκουτζαράτ ξεπερνούν συχνά τους 42 βαθμούς Κελσίου και η διατήρηση του κινητήρα σε δροσερά επίπεδα είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Το κόλπο με την κοπριά, πάντως, δεν άργησε να γίνει viral, με τα σχόλια στο twitter να είναι απολαυστικά.

Κάποιοι άλλοι υποψιάστηκαν ότι όλη η ιστορία ήταν - κυριολεκτικά - σκ**α.

Σε δηλώσεις της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου εξήγησε ότι η ζέστη ήταν αφόρητη για να οδηγεί με τα παράθυρα κατεβασμένα, και τα απόβλητα βοοειδών έλυσαν αυτό το ζήτημα.

Επιπλέον, η γυναίκα αναβάθμισε ακόμη περισσότερο την ιδέα της, ζωγραφίζοντας διάφορα διακοσμητικά σχέδια στο όχημα - για να το κάνει όχι μόνο να αισθάνεται αλλά να φαίνεται... κούλ.

Πηγή: RT

Δημοφιλή