Ιωάννινα: Επιχειρηματίας έβαλε να πετάξουν στη λίμνη την έγκυο γυναίκα του

Όταν του ζήτησε να χωρίσουν.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Από τον Άρειο Πάγο καταδικάστηκε ένας άνδρας καθώς κρίθηκε ένοχος για το ότι έβαλε τρία άτομα να πετάξουν την έγκυο γυναίκα του στη λίμνη των Ιωαννίνων.

Το περιστατικό έγινε όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, με τον καταδικασθέντα να προχωράει στην παραπάνω βίαιη πράξη με στόχο να αποβάλει η γυναίκα του, καθώς δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να είναι μαζί της, αλλά και με το παιδί του.

Ο καταδικασθείς παρακολουθούσε το σκηνικό χωρίς να αντιδράει

Ο επιχειρηματίας ζήτησε, σύμφωνα με το, politic.gr, από την γυναίκα να συναντηθούν και εκείνη δέχτηκε, με τον ίδιο να την περιμένει με τρεις άλλους άνδρες, οι οποίοι την έβγαλαν από το αυτοκίνητό της και την έριξαν στη λίμνη.

Ο καταδικασθείς παρακολουθούσε το σκηνικό χωρίς να αντιδράει, με την γυναίκα να βγαίνει αργότερα με δυσκολία από τη λίμνη και να καταγγέλλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την έγκυο στο νοσοκομείο με υποθερμία, εκχυμώσεις στην αριστερή ωμοπλάτη, στα γόνατα, στην παλάμη του δεξιού χεριού και τον αριστερό βραχίονα. Δεν υπήρξαν επιπλοκές στην κύησή της, ενώ ο επιχειρηματίας μαζί με ακόμη δύο άτομα συνελήφθησαν.

Η καταδικαστική απόφαση εις βάρος του δεν αναιρέθηκε ούτε από τον Άρειο Πάγο.

Πηγή: politic.gr

Δημοφιλή