ΔΙΕΘΝΕΣ
25/04/2019 13:58 EEST

Ισπανία: Πεντάχρονος οδήγησε την αστυνομία στα πτώματα της μητέρας και του αδελφού του

Συνελήφθη ο πατέρας.

Getty Editorial

Τα πτώματα μιας Γερμανίδας και του δεκάχρονου γιου της βρέθηκαν σε μια σπηλιά στο νησί της Τενερίφης από την ισπανική αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον πατέρα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως ο άλλος γιος του ζεύγους, ηλικίας πέντε ετών, περιφερόταν στα βουνά κοντά στο Αντέχε, λασπωμένος και κλαίγοντας. Οι ντόπιοι που τον βρήκαν ενημέρωσαν την αστυνομία την Τρίτη. Η έρευνα ήταν δύσκολη, καθώς η περιοχή έχει πολλές σπηλιές. Ο Γερμανός πατέρας συνελήφθη στο διαμέρισμά του.

Τα θύματα φαίνονται να έχουν ξυλοκοπηθεί, και η αστυνομία αντιμετωπίζει την υπόθεση σαν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Ο πατέρας φαίνεται να είναι κάτοικος του Αντέχε (τα Κανάρια Νησιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους Γερμανούς και Βρετανούς τουρίστες).

Πηγές που επικαλείται η ισπανική El Pais ανέφεραν πως η μητέρα είχε φτάσει στην Τενερίφη με τα αγόρια τη Μ. Δευτέρα για να επισκεφθεί τον πατέρα.

Σύμφωνα με την El Pais, η σπηλιά βρέθηκε μετά από μια μακρά αναζήτηση μέσα στις ομίχλες του βουνού, αφού πρώτα είχε βρεθεί ένα ρολόι σε ένα μονοπάτι. Πηγές που επικαλείται η ισπανική εφημερίδα υποστηρίζουν πως ο πατέρας ήταν επιθετικός και αρνήθηκε να δώσει στην αστυνομία στοιχεία για τη σύζυγο και τους γιους του.