Ισραήλ: Εχασε τη ζωή της 23χρονη Ισραηλινή με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη

Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στο μοιραίο φεστιβάλ.
.
.
Instagram/ edenbenrubi

Μια νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη έχασε τη ζωή της στη σύρραξη Χαμάς-Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωση της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα.

Όπως γράφει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το «Ισραήλ στην Ελλάδα | Israel in Greece», η άτυχη κοπέλα φέρεται να συμπεριλαμβάνεται στα θύματα της επίθεσης στο Ισραήλ που ξεκίνησε η παλαιστινιακή ένοπλη οργάνωση της Χαμάς το περασμένο Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για την Έντεν Μπεν Ρουμπί η οποία ήταν ελληνικής καταγωγής, αλλά ζούσε στο Ισράηλ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από μικρό παιδί επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα, ενώ πήγαινε και στην εβραϊκή κατασκήνωση στο Λιτόχωρο της Πιερίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Έντεν Μπεν Ρουμπί δολοφονήθηκε πισώπλατα από τη Χαμάς, ενώ έτρεχε να σωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Έντεν Μπεν Ρουμπι δεν είναι πια ανάμεσα μας! Η Ισραηλινή με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη που επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα από μικρό παιδί δολοφονήθηκε πισώπλατα από τη Χαμάς ενώ έτρεχε να σωθεί. Η κτηνωδία δεν έχει ορια! Συλλυπητήρια στην οικογένεια της! Είναι φτωχά τα λόγια..

Eden Ben Rubi is no longer with us! The Israeli girl, with origins from Thessaloniki, who visited Greece every summer since she was a young child, was murdered by Hamas while running for her life. Cruelty has no limits! Condolences to her family! There are no words…»

(Πηγή: ΕΡΤ)

Δημοφιλή