Κασσελάκης περί αλλοδαπής εταιρείας: «Εάν με αφορά ο νόμος θα την πουλήσω»

Απάντηση με αιχμές από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
NurPhoto via Getty Images

Δήλωσε με αιχμές εξέδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφορικά με δημοσίευμα που τον εμφανίζει ως ιδιοκτήτη αλλοδαπής εταιρείας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετικό ρεπορτάζ του ιστότοπου News247, ιδιοκτησίας Δημήτρη Μάρη, διαμηνύει ότι «αν ο νόμος με αφορά θα πουλήσω τις εταιρείες μου στο εξωτερικό» και τονίζει με νόημα: «Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα ”πουλήσω” ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσα μέχρι πρόσφατα για 21 ολόκληρα χρόνια. Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου αν ο νόμος αφορά στους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ιδιοκτήτες αλλοδαπών εταιρειών. Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής» αναφέρει, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «εφ′ όσον ο νόμος αφορά και σ′ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα ”πουλήσω” ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε».

Εν είδει υστερόγραφου, ο κ. Κασσελάκης σημειώνει: «Ποτέ δε θα άφηνα τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ απλήρωτους. Είναι θέμα αρχής».

(με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Δημοφιλή