Κάτι μας διέφυγε στα Friends: Μήπως ο Τσάντλερ ήταν ερωτευμένος με άλλη όταν παντρεύτηκε τη Μόνικα;

Τι έγραψε χρήστης του Reddit για τη σχέση του Τσάντλερ με την πρώην του
|

Ο Τσάντλερ και η Μόνικα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια προβολής της διάσημης αμερικανικής σειράς «FRIENDS», οι δυο τους ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και στα τελευταία επεισόδια απέκτησαν και παιδιά.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά τους τίτλους τέλους του τελευταίου επεισοδίου, οι φανς αναστατώθηκαν με την κυκλοφορία μιας θεωρίας που υποστηρίζει ότι ο Τσάντλερ ήταν ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύντροφό του, Κάθι, όταν παντρεύτηκε τη Μόνικα. Αν ανατρέξετε στην τέταρτη σεζόν της σειράς, θα θυμηθείτε τη στιγμή που ο Τσάντλερ ερωτεύτηκε την Κάθι, η οποία τότε έβγαινε με τον Τζόι.

Για τα γενέθλια της Κάθι, ο Τσάντλερ της αγόρασε το πρώτο αντίτυπο του αγαπημένου της παιδικού βιβλίου, «The Velveteen Rabbit». Όταν κατάλαβε ότι αυτή η κίνηση ήταν πολύ συναισθηματική, το άφησε στον Τζόι να της το δώσει, παρόλο που η Κάθι γνώριζε ποιος το αγόρασε. Τελικά οι δυο τους φιλήθηκαν, προκαλώντας τη ρήξη ανάμεσα στους Τζόι και Τσάντλερ. Αργότερα όμως η Κάθι ήταν ζευγάρι για ένα σύντομο χρονικό διάστημα με τον Τσάντλερ. Η Κάθι αποφάσεισε ότι δεν ήθελε να είναι μαζί του και χώρισαν.

Μέχρι την όγδοη σεζόν της σειράς, η Κάθι δεν αναφέρθηκε ποτέ ξανά, ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε. Η θεωρία στρέφεται γύρω από το γεγονός ότι η Μόνικα αγόρασε στον Τσάντλερ μια ροζ στολή κουνελιού για να φορέσει στο επεισόδιο του Χάλογουιν, το 2001. Το κοστούμι εξυπηρέτησε για να δώσει ακόμα μια στιγμή γέλιου, αλλά εκείνο που οι περισσότεροι θεατές ίσως να μην πρόσεξαν, είναι η αναφορά της Μόνικα στο «The Velveteen Rabbit». Είπε στον Τσάντλερ ότι αγόρασε τη στολή από το αγαπημένο του βιβλίο.

Ο Τσάντλερ δεν ανέφερε ποτέ στην Κάθι ότι αυτό ήταν το αγαπημένο βιβλίο και για εκείνον.

Αυτό το στιγμιότυπο λοιπόν οδήγησε έναν χρήστη της διαδικτυακής πλατφόρμας Reddit στο συμπέρασμα: «Ο Τσάντλερ είχε συναισθήματα για την Κάθι όλα αυτά τα χρόνια και ήταν τόσο δυνατά που ”υιοθέτησε” το αγαπημένο της παιδικό βιβλίο ως δικό του». Αντίθετα, άλλος χρήστης προσθέτει: «Πρόκειται απλά για ένα κενό στην πλοκή και οι σεναριογράφοι δεν γνώριζαν κάποιο άλλο παιδικό βιβλίο για να χρησιμοποιήσουν».

Πηγή: News.com.au

Προτείνετε μια διόρθωση