Κίνα: Πήγε για μασάζ και έχασε το μισό αριστερό νεφρό της

Η συνεδρία μασάζ ήταν τόσο «σκληρή» που προκάλεσε ρήξη του όγκου, δημιουργώντας τεράστια αιμορραγία.
Hiraman via Getty Images

Μια γυναίκα στην Κίνα χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του μισού νεφρού της μετά από συνεδρία «σκληρού» μασάζ για να χάσει κιλά.

Η 41 ετών γυναίκα, που αναφέρεται μόνο ως κυρία Μιάο, απευθύνθηκε σε ένα ινστιτούτο στο Χανγκτσόου της επαρχίας Τσετσιάνγκ της, για μια συνεδρία «σκληρού» μασάζ που θα τη βοηθούσε να χάσει βάρος.

Στα μισά του μασάζ αισθάνθηκε έντονο πόνο στην κοιλιακή χώρα, αλλά η μασέρ επέμενε ότι ήταν το λίπος που έφευγε από το σώμα της, αναφέρει το Oddity Central.

Αυτό καθησύχασε την κυρία Μιάο και έσφιξε τα δόντια της κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης συνεδρίας.

Ο πόνος προοδευτικά γινόταν όλο και πιο έντονος, με την οικογένεια της να τη μεταφέρει σε ημικωμματώδη κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο. Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αξονική τομογραφία, η οποία «έδειξε» ρήξη αγγειομυολιπώματος στο αριστερό νεφρό.

Το νεφρικό αγγειομυολίπωμα είναι ένας καλοήθης όγκος, ο οποίος συνήθως δεν έχει δεν εγκυμονεί κινδύνους. Μετά την ανακάλυψη του συστήνεται παρακολούθηση όχι όμως αφαίρεση.

Ωστόσο, η συνεδρία μασάζ φαίνεται πως ήταν τόσο «σκληρή» που προκάλεσε ρήξη του όγκου, δημιουργώντας τεράστια αιμορραγία.

Οι γιατροί σε πρώτη φάση πραγματοποίησαν εμβολισμό της νεφρικής αρτηρίας και στη συνέχεια αφαίρεσαν τον αιμορραγούντα όγκο, καθώς και το μισό αριστερό νεφρό γυναίκας.

Η Μιάο, σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθεί να βρίσκεται υπό παρακολούθηση, ενώ το αριστερό νεφρό της δεν μπορεί να πια να επιτελέσει τις φυσιολογικές λειτουργίες.

Δημοφιλή