ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/06/2018 10:26 EEST | Updated 19/06/2018 10:48 EEST

Κινηματογραφική απόδραση στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης. Πώς τα κατάφεραν οι δραπέτες

Απόδραση κρατουμένων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης από το Α.Τ. Αργυρούπολης. Εκεί κρατούνταν τρία από τα πέντε μέλη της σπείρας που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Ν/Α Αττικής, για τουλάχιστον 72 διαρρήξεις κατοικιών με λεία άνω των 400.000 ευρώ.

Ο λόγος για τρεις υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι κρατούνταν προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται επί της λεωφόρου Κύπρου. Οι δραπέτες κατάφεραν -άγνωστο ακόμα πώς- να κόψουν τα κάγκελα  και να πηδήξουν από μεγάλο ύψος, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Να σημειώσουμε ότι μόλις χθες Δευτέρα είχε γίνει γνωστή η δράση της σπείρας, με τους αστυνομικούς να τους προσδίδουν -λόγω της δράσης τους- τον χαρακτηρισμό «αναρριχητές».

Η είδηση έγινε γνωστή από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Απόδραση τριών κρατουμένων για κλοπές και διαρρήξεις απο το ακατάλληλο κτίριο του ΑΤ Αργυρούπολης . Είχαν συλληφθεί για 72 κλοπές και διαρρήξεις ..αφού έκοψαν τα κάγκελα από τις τουαλέτες των κρατητηρίων πήδηξαν από μεγάλο ύψος και σαν αίλουροι εξαφανίστηκαν από το πίσω μέρος του αστυνομικού τμήματος . Καταδιώχτηκαν από τους συναδέλφους του Αστυνομικού Τμήματος αλλά στάθηκε αδύνατο να τους συλλάβουν ...Φυσικά είμαστε δίπλα στους συναδέλφους από την πρώτη στιγμή αλλά θα είμαστε δίπλα και στην συνέχεια».

HuffPost Greece
HuffPost Greece