Κολωνός: Άλλοι έξι στο στόχαστρο των αρχών για την υπόθεση της 12χρονης

H 12χρονη μιλάει ανοικτά με τα στελέχη του ”Ανηλίκων” και μοιάζει αποφασισμένη να αποκαλύψει όσα στοιχεία γνωρίζει.
EUROKINISSI

Ιδιωτικοί υπάλληλοι, ιδιοκτήτης καταστήματος, εργάτης και εργαζόμενος σε παραϊατρικό επάγγελμα είναι μεταξύ των νέων προσώπων, που έχουν μπει στο στόχαστρο δικαστικών και αστυνομικών αρχών, σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές κατά την κατάθεσή της στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων η 12χρονη μίλησε για τουλάχιστον έντεκα άνδρες, με τους οποίους είχε συνευρεθεί έναντι αμοιβής. Φέρεται, μάλιστα, για ορισμένους από αυτούς να μίλησε με ιδιαίτερες λεπτομέρειες ακόμα και για την προσωπική ζωή τους και την οικογενειακή κατάστασή τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η 12χρονη έχει αλλάξει τη στάση της απέναντι στα στελέχη του ”Ανηλίκων”. Μιλάει ανοικτά μαζί τους, δείχνει να μην φοβάται και μοιάζει αποφασισμένη να αποκαλύψει όσα στοιχεία γνωρίζει.

Η 33η Τακτική Ανακρίτρια, η οποία και χειρίζεται την υπόθεση, επέλεξε σε πρώτο χρόνο να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για πέντε από τα πρόσωπα, που κατονόμασε η ανήλικη, γιατί είναι εκείνοι που συναντήθηκαν μαζί της περισσότερες από δύο φορές, ενώ υπήρχαν σε βάρος τους και άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Η δικαστική λειτουργός ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει στους ερευνητές της Ασφάλειας εάν θα εκδώσει εντάλματα σε βάρος και των υπολοίπων, τουλάχιστον έξι στον αριθμό, ή θα τους καλέσει να απολογηθούν σε εκείνη, χωρίς να προηγηθεί η σύλληψή τους.

Δημοφιλή