Κολωνός: Προφυλακιστέος 40χρονος επιχειρηματίας για την υπόθεση της 12χρονης

Ενώπιον της Ανακρίτριας βρέθηκε και πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας.
Eurokinissi

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 40χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης 12χρονης στην υπόθεση του Κολωνού έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται πως είχε την οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικής φύσεως με την ανήλικη κοπέλα.

Εκτός από τον επιχειρηματία ενώπιον της Ανακρίτριας βρέθηκε και ο πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο ύποπτος έχει τοποθετηθεί και δημόσια για το θέμα, υποστηρίζοντας ότι είχε φιλική σχέση με την οικογένειά του, γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και ο ίδιος προσφερόταν να βοηθήσει με μικρά χρηματικά ποσά, χωρίς όμως να έχει καμία σχέση με το κορίτσι, χωρίς να αποδέχεται αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Λύτρας: Φοβάμαι ότι αυτή η υπόθεση τώρα ξεκινάει

Ο δεύτερος ύποπτος, όποιος θα βρεθεί σήμερα τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, είναι ένας 40χρονος επιχειρηματίας. Το κορίτσι τον είχε κατονομάσει και υποδείξει ως έναν από τους άντρες, ο οποίος είχε πληρώσει προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, να ασελγήσει στο παιδικό κορμάκι της.

Στην υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της ανήλικης έχουν γίνει ήδη πάρα πολλές προφυλακίσεις και αναμένεται να δούμε σήμερα πώς θα αποφασίσουν ανακρίτρια και εισαγγελέας για την ποινική μεταχείριση των δύο αυτών ανδρών.

«Σήμερα περιμένουμε να απολογηθούν ακόμη δύο κατηγορούμενοι ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα, να δούμε τι θα ισχυριστούν», είπε ο κ. Λύτρας, προσθέτοντας ότι περιμένει η διαδικασία να συνεχιστεί, να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις.

«Η 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει και άλλους ανθρώπους. Γενικά, όπως έχω ξαναπεί, πολύ φοβάμαι ότι αυτή η υπόθεση τώρα ξεκινάει, δεν είναι στο τελείωμά της».

Δημοφιλή