Κολωνός: Ξεσπά ο ιερέας του ναού - Έγινα στόχος ψεμάτων

«Γιατί στοχεύουν το ναό και εμένα;»
Ο ιερέας του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στον Κολωνό, πατήρ Νικόλαος.
Ο ιερέας του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στον Κολωνό, πατήρ Νικόλαος.
ΕΡΤ

Για τον Ηλία Μίχο και τις σχέσεις που είχε μαζί του και με την ενορία του, μίλησε ο ιερέας του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στον Κολωνό, πατήρ Νικόλαος.

«Καταδικάζουμε όλη αυτή την ελεεινή ενέργεια. Αλλά να θυμάστε ότι έχουμε και εμείς οικογένειας και ”βιαζόμαστε” κι εμείς» είπε και παρακάλεσε τα ΜΜΕ να αφήσουν ήσυχους κι αυτούς και τις οικογένειές τους.

Μιλώντας για την γνωριμία τους είπε: «Γνωρίζαμε τον Μίχο γύρω στα 2-3 χρόνια. Τον συναντούσαμε 3-4 φορές τον χρόνο. Δύο φορές που συναντηθήκαμε φέτος έξω από το μαγαζί του, ήμασταν 40 άνθρωποι, ήταν η γιορτή του τον Ιούλιο και μας κάλεσε γιατί ήθελε ένα χτίσει το προφίλ του. Εγώ πήγα γιατί ένιωθα υποχρέωση απέναντι του γιατί βοηθούσε το ναό δίνοντας καθαριστικά».

Μάλιστα, αναφερόμενος στον Ηλία Μίχο και την αποκάλυψη της υπόθεσης του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό, ο ιερέας σημειώνει ότι δεν γνωρίζει το κοριτσάκι. «Γίνεται ένας διασυρμός, ενώ δεν θα έπρεπε να γίνεται. Είμαι πατέρας δύο παιδιών κι έχω 3 εγγόνια, είναι ντροπή. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της».

Με τις δηλώσεις του στην εκπομπή, βάζει τέλος στις φήμες ότι πραγματοποίησε απόπειρα αυτοκτονίας και ότι εισήχθη σε νοκοκομείο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά.

«Γιατί στοχεύουν το ναό και εμένα;» αναρωτήθηκε.

Όσο για το αν η γειτονιά γνώριζε είπε: «Δεν είχαμε πάρει είδηση το κύκλωμα του Μίχου, αλλιώς θα το είχαμε καταγγείλει οι ίδιοι».

Τέλος είπε: «Είμαι βέβαιος ότι η περιοχή παρακολουθείται εδώ και καιρό, για αυτό και λέω αφήστε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της γιατί θα γνωρίζει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι».

Πηγή: ΕΡΤ News

Δημοφιλή