Λάνα Ντελ Ρέι: Η απαράδεκτη μάσκα που έθεσε σε κίνδυνο τους γύρω της και η δημόσια κατακραυγή

Σάλο ξεσήκωσε η επιλογή της τραγουδίστριας να εμφανιστεί με συγκεκριμένη μάσκα χωρίς να κρατά αποστάσεις ασφαλείας.
.
.

Η υποψήφια για πέντε βραβεία Γκράμι, Λάνα Ντελ Ρέι, δεν πήρε κανένα βραβείο για την μάσκα που διάλεξε να φορέσει σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση για να προωθήσει το νέο της βιβλίο.

Η τραγουδίστρια διάλεξε να λανσάρει μια εντελώς ακατάλληλη μάσκα προσώπου που εξέθεσε την μύτη και το στόμα της κόντρα σε όλες τις οδηγίες για προστασία της δημόσιας υγείας - θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των όσων βρέθηκαν πάρα πολύ κοντά της.

Συγκεκριμένα, η Ντελ Ρέι λανσάρισε την νέα σειρά ποιημάτων της «Violet Bent Backwards Over The Grass» κάνοντας μια εμφάνιση στο κατάστημα Barnes & Noble του Λος Αντζελες. Φορούσε μια μάσκα από δίχτυ την οποία φρόντισε μάλιστα να ποστάρει και στο Instagram ενώ δίπλα της οι θαυμαστές συνωστίζονταν...

«... δεν μπορούμε να σε προστατεύσουμε», ένας έγραψε στο Instagram Live post. «Λάνα, σε παρακαλώ φόρεσε μια αληθινή μάσκα, σε ικετεύω μείνε ασφαλής», έγραψε κάποιος άλλος.

Στο twitter τα πράγματα χειροτέρεψαν. Κάποιοι την χαρακτήρισαν «αξιολύπητη» και κάποιοι άλλοι ότι διαπράττει «σοβαρή ηλιθιότητα». Κάποιοι τέλος έκαναν λογοπαίγχνιο με το άλμπουμ της του 2012 «Born to Die» («Γεννημένη να πεθάνει»).

Και μπορεί η αδερφή της να την υπερασπίστηκε αναφέροντας ότι είχε «τεσταριστεί αρνητική» και βρισκόταν σε απόσταση ασφαλείας με τους άλλους παρευρισκόμενους στην αίθουσα, η USA Today σημείωσε, ωστόσο, ότι η ίδια φάνηκε να αγνόησε την επίσημη καθοδήγηση για τον COVID-19, που ζητά από τους πολίτες να φορούν μάσκα που να καλύπτει τη μύτη και το στόμα όταν είναι σε δημόσιο χώρο κι άλλοι είναι κοντά. Ωστόσο, ορισμένοι υπέθεσαν ότι φορούσε μια διαφανή επένδυση πίσω από τη μάσκα της.

ΠΗΓΗ: HuffPost