ΔΙΕΘΝΕΣ
20/02/2019 14:10 EET | Updated 14/01/2020 12:58 EET

Λίνα Χίντι: Η άρνηση να κάνω σεξ με τον Γουαϊνστάιν, έβλαψε την καριέρα μου

Τα δυο περιστατικά που έκαναν την ηθοποιό να αισθανθεί άβολα.

VALERIE MACON via Getty Images

Η Λίνα Χίντι, η οποία το φθινόπωρο του 2017 ήταν μια από τις πολλές γυναίκες που κατηγόρησαν τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για σεξουαλική κακοποίηση, μίλησε για την υποψία ότι ο διάσημος παραγωγός κατέστρεψε την καριέρα της επειδή αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική «The Sunday Times», η ηθοποιός η οποία υποδύεται τη Σέρσει Λάνιστερ στο «Game of Thrones», αποκάλυψε πως η απόρριψη της πρότασης του Γουαϊνστάιν, θα μπορούσε να εμποδίσει την πρόοδό της στη βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. «Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι πράξεις του, τις έμαθαν όλοι και δεν ήμουν πλέον η μοναδική που τις ήξερα, άρχισα να σκέφτομαι: ”Ίσως επειδή δεν έκανα σεξ μαζί του, αυτό επηρέασε μια δεκαετία της καριέρας μου”». 

Σύμφωνα με την Independent, η πρώτη φορά που η Χίντι συνάντησε τον παραγωγό, ήταν το 2005 κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας. Ο Γουαϊνστάιν έκανε προκλητικά σχόλια και μια ανάρμοστη χειρονομία σε εκείνη. Μετά από πολλά χρόνια και όταν τον ξανασυνάντησε, η Χίντι δήλωσε ότι συνέχισε να τη ρωτάει για την ερωτική της ζωή. Τότε την κάλεσε στο δωμάτιό με την πρόφαση να της δείξει ένα σενάριο ταινίας που ετοιμάζει. «Η ενέργεια και το ύφος άλλαξε. Του είπα ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο η δουλειά ”Μην νομίσεις ότι ανέβηκα στο ασανσέρ μαζί σου για κάποιο άλλο λόγο», είπε η Χίντι. 

Τότε εκείνος, της είπε: «Μην πεις σε κανέναν για αυτή τη συνάντηση, ούτε στον μάνατζέρ σου, ούτε στον ατζέντη». 

Μετά από αυτά τα περιστατικά, η καριέρα της Χίντι «πάγωσε» και δεν είχε καμία πρόταση ρόλων, κυρίως από το στούντιο Miramax. 

Πηγή: Independent