ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/02/2021 17:47 EET

Λιγνάδης: Για το αν είμαι επικίνδυνος θα αποφασίσουν η ιστορία κι οι θεσμοί

Η δήλωση του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου - απάντηση στα όσα είπε η Λίνα Μενδώνη.

eurokinissi
Δημήτρης Λιγνάδης

«Εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί», λέει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου - που παραιτήθηκε εν μέσω καταιγισμού φημών αλλά και καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση - απαντά στα όσα είπε σε μεσημεριανή συνέντευξη τύπου η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Μέσω του MEGA δήλωσε:

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».