Μαφία φυλακών Κορυδαλλού: Δολοφονία και όχι από ναρκωτικά ο θάνατος ποινικού

H αρχική εκτίμηση και η ανατροπή.
Eurokinissi

Ανατροπή επιφύλασσαν οι έρευνες για τη σοβαρή υπόθεση της «μαφίας του Κορυδαλλού», την οποία χειρίζεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Και αυτό γιατί μετά την ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο του Αλβανού ποινικού Τ.Μ., ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο κελί του το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου 2019, αποδείχτηκε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως αρχικά είχαν εκτιμηθεί.

Πρόκειται για τον 33χρονο, ο οποίος φέρεται να παρείχε καταφύγιο στους δολοφόνους του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μετά τη δολοφονία του τελευταίου μέσα στο γραφείο του στα Εξάρχεια.

Η αρχική εκτίμηση που είχε γίνει από τις Αρχές ήταν ότι ο Τ.Μ., ο οποίος κρατούνταν στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση ήρθε να ανατρέψει αυτά που γνωρίζαμε, καθώς ο Αλβανός ποινικός πέθανε από στραγγαλισμό, όπως προκύπτει από τα ευρήματα (σ.σ. σημάδια και ίχνη στον λαιμό που παραπέμπουν ευθέως σε ανθρωποκτονία).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για άτομο που «χρεώνονταν» από την ΕΛ.ΑΣ. στον αρχηγό της αλβανικής «κόζα νόστρα» των φυλακών Κορυδαλλού.

Μάλιστα, από τις ηχογραφημένες συνομιλίες προκύπτει ότι ο «εγκέφαλος» προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά τον θάνατο του 33χρονου Τ.Μ., λέγοντας σε συνομιλητές του ότι τον δηλητηρίασαν άτομα άλλου έγκλειστου με τον οποίο είχε διαφορές.

Τώρα, όμως, οι Αρχές είναι υποχρεωμένες να εξετάσουν όλα τα σενάρια ακόμη και η δολοφονία αυτή να είναι κατ’ εντολή έγκλειστου ποινικού των φυλακών Κορυδαλλού.

Δημοφιλή