Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον ξανά μαζί σε κωμική σειρά

Πρώτη φορά μετά το True Detective του 2014, παρότι είναι αγαπημένοι φίλοι.
 (Photo by Vince Bucci/Invision for the Television Academy/AP Images)
(Photo by Vince Bucci/Invision for the Television Academy/AP Images)
via Associated Press

Εννέα χρόνια μετά την πρώτη σεζόν του True Detective (HBO) που προβλήθηκε το 2014, Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά για μία νέα κωμική σειρά στο Apple TV+, στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν και θα αναλάβουν ρόλο εκτελεστικών παραγωγών.

Τη σειρά δέκα ημίωρων επεισοδίων που ακόμη δεν έχει τίτλο, υπογράφει ο Ντέιβιντ Γουέστ Ριντ (Schitt’s Creek), δημιουργός ακόμη μίας νέας σειράς την πλατφόρμας, του «The Big Door Prize».

Όσο για την υπόθεση, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία ιστορία που έχει στο επίκεντρο την παράξενη και όμορφη σχέση μεταξύ του Μάθιου ΜακΚόναχι και του Γούντι Χάρελσον. «Η φιλία του Μάθιου και του Γούντι δοκιμάζεται όταν οι οικογένειές τους προσπαθούν να ζήσουν μαζί στο ράντσο του Μάθιου στο Τέξας».

Οι δύο ηθοποιοί και αγαπημένοι φίλοι, που κάνουν τακτικά διακοπές μαζί (πέρυσι γιόρτασαν παρέα τα γενέθλια του Χάρελσον στο Ντουμπρόβνικ), εκτός της πολυβραβευμένης αστυνομικής σειράς True Detective, έχουν συνεργαστεί ακόμη τρεις φορές στο παρελθόν, στο Welcome to Hollywood (1998), στο EDtv (1999) και στο Surfer Dude (2008).

Με πληροφορίες από Deadline

Πήγαινε στην αρχική σελίδα