Με διήμερο μουσικό Φεστιβάλ ο οίκος Balmain θα παρουσιάσει ζωντανά τις νέες του συλλογές

Οι άνθρωποί του θα υποδεχθούν έως και 3.400 προσκεκλημένους.
Από ανάρτηση του Ολιβιέ Ρουστέινγκ στο Instagram
olivier_rousteing
Από ανάρτηση του Ολιβιέ Ρουστέινγκ στο Instagram

«Επανερχόμαστε με το φεστιβάλ Balmain. Περάσαμε τόσα πολλά τα τελευταία δυο χρόνια και δεν μπορώ να περιμένω να γιορτάσω μαζί σας το νέο κεφάλαιο. Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι (εργάζονται) στο σόου/φεστιβάλ του οίκου... Οι προσφορές θα διατεθούν ενάντια στις παγκόσμιες πανδημίες κι ας συνεχίζουμε να παλεύουμε ενάντια στο AIDS με το @red , κι όλοι μαζί θα κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο ♥️».

Μ′ αυτή την ανάρτηση ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου Balmain, Ολιβιέ Ρουστέινγκ ανακοινώνει το μουσικό Φεστιβάλ που πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και την παρουσίαση τον Σεπτέμβριο των συλλογών των γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων για την άνοιξη 2022. Συγκεκριμένα, ο οίκος σκοπεύει να διοργανώσει διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ στο The Seine Musicale στο Παρίσι, το οποίο θα ολοκληρωθεί με επίδειξη μόδας στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το Φεστιβάλ θα είναι με ελεύθερη είσοδο και ανοιχτό για το κοινό την πρώτη ημέρα (28 Σεπτεμβρίου), ενώ τη δεύτερη ημέρα θα προσφερθούν δύο εισιτήρια για τα πρώτα 1.200 άτομα που θα δεσμευθούν για μια ελάχιστη δωρεά 15 ευρώ στην οργάνωση RED και το Παγκόσμιο Ταμείο για την Καταπολέμηση του AIDS, της Φυματίωσης και της Ελονοσίας.

Επιπλέον, τα έσοδα από την πώληση ρούχων και αναμνηστικών περιορισμένης έκδοσης στο Φεστιβάλ και φαγητού και ποτών θα δοθούν επίσης στις δύο οργανώσεις.

O Ρουστέινγκ διοργάνωσε το πρώτο φεστιβάλ Balmain το 2019 σε συμφωνία με το Fête de la Musique, ένα ετήσιο φεστιβάλ Μουσικής που πραγματοποιείται σε όλο το Παρίσι κατά το θερινό ηλιοστάσιο.

«Είναι αδύνατο για μένα να φανταστώ μια δημιουργική στιγμή ή έμπνευση χωρίς να σκεφτώ τη συνοδεία της μουσικής» δήλωσε ο Ρουστέινγκ στο wwd, προσθέτοντας ότι σκοπός του Φεστιβάλ είναι «η επανασύνδεση και η εμπειρία για άλλη μια φορά του συνδυασμού της ομορφιάς της φιλίας, της δύναμης της μουσικής και του ενθουσιασμού ενός ντεφιλέ στο Παρίσι».

Ο Ρουστέινγκ είπε επίσης ότι ο οίκος σκοπεύει να υποδεχθεί έως και 3.400 καλεσμένους στην επίδειξη μόδας διαδρόμου που θα συνοδεύεται από μουσική.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ , olivier_rousteing