Με κορονοϊό ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη- «Πινγκ πονγκ» ανακοινώσεων ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ

«Πυρά» από ΝΔ για troll του Διαδικτύου - «Ανακοίνωση πανικού» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.
.
.
Eurokinissi

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη- με τη ΝΔ να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «παραγωγή λάσπης και fake news» σε σχέση με αυτό και τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για «ανακοίνωση πανικού».

Ειδικότερα, από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του.

Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα. Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή».

«Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά» καταλήγει η ανακοίνωση.

Για «ανακοίνωση πανικού» της ΝΔ κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε απάντηση του: «Πρώτα απ´ όλα ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Μητσοτάκη», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, προσθέτοντας πως «σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση πανικού που εκδόθηκε από τη ΝΔ, αυτή είναι ανάξια σχολιασμού».

«Η κυβέρνηση, αφού έχει κάνει μπάχαλο μια ολόκληρη χώρα, τώρα αναζητά φανταστικούς εχθρούς σε μια προσπάθεια να θυματοποιηθεί κι από πάνω», συνεχίζει και σχολιάζει: «Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει πολλά νεύρα με τον Αλέξη Τσίπρα που τον ανάγκασε να διακόψει τις διακοπές του και να ασχοληθεί με την πανδημία. Κουράγιο».

«Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ενημερωθεί ήδη για τα πρώτα τριήμερα του 2022 προκειμένου να καλύψει γρήγορα αυτό το κενό», καταλήγει.

Δημοφιλή