Με μία «ακαταμάχητη κωμωδία» σηκώνει αυλαία η φετινή Μπερλινάλε

Ταινία έναρξης το «She Came to Me» της Ρεμπέκα Μίλερ, που θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού.
movie
movie
Berlinale /twitter

Το 73ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου σηκώνει αυλαία στις 16 Φεβρουαρίου με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «She Came to Me» της Ρεμπέκα Μίλερ, στην οποία πρωταγωνιστούν η Αν Χάθαγουεϊ και ο Πίτερ Ντίνκλατζ.

Η ταινία, που θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού, διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, και ακολουθεί τον συνθέτη Στίβεν Λόντεμ (Πίτερ Ντίνκλατζ), ο οποίος έχει χάσει την έμπνευσή του. Με την βοήθεια όμως της συζύγου του Πατρίσια (Αν Χάθαγουεϊ), ανακαλύπτει ξανά το πάθος για τη δημιουργία με ένα μοναδικό τρόπο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανοίγουμε το φεστιβάλ με μια ακαταμάχητη κωμωδία η οποία βασίζεται στις οικείες καθημερινές διαμάχες που αντιμετωπίζει η δυτική κοινωνία», δήλωσαν οι διευθυντές της Μπερλινάλε Μαριέτ Ρίσενμπικ και Κάρλο Τσατριάν. Το «She Came to Me» είναι μια μαγευτική ωδή στην ελευθερία της έκφρασης», προσθέτουν.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Κρίστεν Στιούαρτ θα είναι η πρόεδρος της διεθνούς κριτικής επιτροπής και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για να τιμηθεί με την Χρυσή Άρκτο για τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο.

Δημοφιλή