Με την απειλή όπλου βίαζε 12χρονη και πωλούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο

Ένα από αυτά τα βίντεο είδε κάποιος πολίτης, προχώρησε σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές και έτσι ξεκίνησε η έρευνα.
Olga Rolenko via Getty Images

Λεπτομέρειες που σοκάρουν περιέχονται στη δικογραφία, την οποία σχημάτισαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση βιασμού μίας δωδεκάχρονης στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, από τον περασμένο Απρίλιο ένας 53χρονος, ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος, απασχολούσε το ανήλικο παιδί προκειμένου να τον βοηθά με κάποιες εργασίες επ′ αμοιβή. Ο 53χρονος, όμως, φέρεται ότι απειλούσε τη δωδεκάχρονη με ένα πιστόλι, προκειμένου να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του και μάλιστα απαθανάτιζε τις πράξεις του και στη συνέχεια πωλούσε τα βίντεο μέσω διαδικτύου.

Ένα από αυτά τα βίντεο είδε κάποιος πολίτης, προχώρησε σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές και έτσι ξεκίνησε η έρευνα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Τα στελέχη του ”Ανηλίκων” συνέλαβαν και έναν 42χρονο, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Η δωδεκάχρονη εργαζόταν στο κατάστημα εν γνώσει της μητέρας της και ερευνάται εάν εκείνη γνώριζε τον εφιάλτη, που περνούσε.

Δημοφιλή