Μενού για δύο στο σπίτι για όσους θέλουν να κάνουν ένα δώρο πολυτελείας του Αγίου Βαλεντίνου

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία έχει μια ιδιαίτερη γαστρονομική πρόταση.
Μεγάλη Βρετανία - Let us do the cooking
Μεγάλη Βρετανία - Let us do the cooking

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία δημιουργεί μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα, μας προτείνεται να χαρίσουμε στον εαυτό μας και στον/ην αγαπημένο/η μας ένα αυθεντικό ρομαντικό δείπνο για δύο με μενού το οποίο ετοιμάζει η ομάδα των σεφ του ιστορικού ξενοδοχείου.

Το μενού

Υποδεχόμαστε το αγαπημένο μας πρόσωπο με φρεσκοψημένα μπλινίς, πατέ καπνιστού σολομού και γαρίδες με περγαμόντο και τζίντζερ. Για πρώτο πιάτο απολαμβάνουμε σούπα κάστανο με κρέμα αμαρέτο, στη συνέχεια προσούτο San Daniele, μοτσαρέλα ‘di bufala’, ραντίτσιο και ψητό μάνγκο και η εμπειρία απογειώνεται με τρυφερό φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος, ραγού μανιταριών του δάσους ‘en croute’, πουρέ από ψητές ρίζες και λαχανικά εποχής στον ατμό. Τον γλυκό επίλογο σφραγίζει το σοκολατένιο τριαντάφυλλο με μους ‘bitter’ σοκολάτας, κρέμα καραμέλας και ‘brownies’ με καρύδι πεκάν.

Για εκείνους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τη γευστική τους εμπειρία, ο executive σεφ Αστέριος Κουστούδης προτείνει το Caviar & Champagne Valentine’s menu, το οποίο μας δίνει την επιπλέον δυνατότητα να απολαύσετε τη γνωστή σαμπάνια Taittinger Brut καθώς και τo royal gold reserve χαβιάρι.